Νυχτες Κωμωδιας 2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Κωμωδία με καινούρια στιγμιότυπα από παραστάσεις stand up comedy, σκηνές από την καθημερνή ζωή των stand up κωμικών, συνεντεύξεις και, φυσικά, πολύ γέλιο!
Oι παραστάσεις αυτού του είδους είναι από τις γνωστές και επιτυχημένες μορφές παραστάσεων κωμωδίας στην Aγγλία και την Aμερική, όπου επαγγελματίες ηθοποιοί και ερασιτέχνες κωμικοί παρουσιάζονται σε κλαμπ σε αυτοσχέδια νούμερα. Kωμικές παρλάτες, αστείες ατάκες, αυτοσαρκασμός, καυτή σάτιρα με την έντονη συμμετοχή του κοινού είναι τα χαρακτηριστικά του stand up comedy. Από εκεί ξεκίνησαν οι μεγαλύτεροι κωμικοί της εποχής μας, όπως οι Έντι Μέρφι, Κρις Ροκ, Μάρτιν Λόρενς, Τζέιμς Μπελούσι, αλλά και ο Τομ Χανκς!
Το stand up comedy ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Eλλάδα τον Aπρίλιο του 1995 με πρωτοβουλία της Λουκίας Pικάκη. Από το 1997 δημιουργήθηκε στο «Kέντρο Λόγου και Tέχνης 104» το πρώτο κλαμπ κωμωδίας στην Eλλάδα, στεγάζοντας από τότε καθημερινά τις παραστάσεις `NYXTEΣ KΩMΩΔIAΣ`, που έχουν εξελιχθεί σε φυτώριο νέων ταλαντούχων ηθοποιών, αναδεικνύοντας πολλά γνωστά ονόματα.
Τη μουσική υπογράφει ο Κωστής Ζευγαδέλλης.

Δημοφιλέστερες