Νοσοκομα Μπετι / Nurse Betty
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Είναι άραγε η ζωή μια κατάσταση του μυαλού μόνο;
Γιατί μια γυναίκα αρνείται να πιστέψει ότι δεν μπορεί να ζήσει τον έρωτα της ζωής της με κάποιον που δεν υπάρχει;
Η Μπέτι είναι μια νέα κοπέλα με καλή καρδιά αλλά αποτυχημένο γάμο. Ο σύζυγός της Ντελ, πωλητής αυτοκινήτων, τής συμπεριφέρεται σα να είναι σκουπίδι και αδυνατεί να θυμηθεί λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα τα γενέθλιά της. Το όνειρο της Μπέτι να γίνει κάποια μέρα μια αληθινή νοσοκόμα φαντάζει πλέον θολό.
Μια βραδιά καθώς η Μπέτι βλέπει ακόμη ένα επεισόδιο της αγαπημένης της σαπουνόπερας, ακούει ? συνεπαρμένη - τον αγαπημένο της χαρακτήρα, το γιατρό Ντέιβιντ Ράβελ, να μονολογεί καθώς κοιτάζει το φεγγάρι: «Είμαι σίγουρος ότι καπου σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει ένας άνθρωπος πλασμένος μόνο για μένα». Η Μπέτι αισθάνεται ότι απευθύνεται σ? εκείνη. Οι ονειροπολήσεις της θα διακοπούν απότομα όταν έρθει ο σύζυγός της με δυο ακόμη άντρες προκειμένου να διαπραγματευτούν κάποια μάλλον ύποπτη συναλλαγή, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την εκτέλεση εν ψυχρώ του πρώτου.
Η Μπέτι, σοκαρισμένη από αυτό το βίαιο γεγονός, διέρχεται σε μια κατάσταση «φυγής» η οποία της επιτρέπει να «λειτουργεί»?σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Η Μπέτι Σάιζμορ ξαφνικά μετατρέπεται σε «Αδελφή Μπέτι», με απώτερο στόχο να επιστρέψει στον έρωτα της ζωής της, το γιατρό Ράβελ, τον οποίο είχε εγκαταλείψει πριν από έξι χρόνια.
Παρατά σπίτι και δουλειά και διασχίζει ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να φτάσει στο Λος ΄Αντζελες και να συναντήσει το γιατρό της, ο οποίος ενσαρκώνεται στο σήριαλ από τον ηθοποιό Τζορτζ Μακ Κορντ. Το πρόβλημα είναι ότι παίρνει «δανεικό» ένα αυτοκίνητο, το οποίο τυχαίνει να είναι ακριβώς αυτό που έψαχναν οι δολοφόνοι του άντρα της. Καθώς η Μπέτι συναντά το γιατρό Ραβέλ / Τζορτζ Μακ Κορντ και οι εκτελεστές ακολουθούν τα ίχνη της, η ζωή αρχίζει να μιμείται την τέχνη? και το αντίστροφο.

Δημοφιλέστερες