Στο Μυαλο Του Τζων Μαλκοβιτς / Being John Malkovich
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Κρεγκ Σουόρτζ, ένας χαρισματικός παίκτης μαριονετών, προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην, αλλά κανείς δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται για την τέχνη του στη Νέα Υόρκη.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Κρεγκ Σουόρτζ, ένας χαρισματικός παίκτης μαριονετών, προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην, αλλά κανείς δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται για την τέχνη του στη Νέα Υόρκη. Ο δεκάχρονος γάμος του με την Λότι, μια εργασιομανή υπάλληλο σε pet shop που ... φέρνει δουλειά και στο σπίτι, δεν δείχνει να τον οδηγεί πουθενά. Χωρίς χρήματα, χωρίς πάθος και χωρίς διαφυγή, ο Κρεγκ περνάει τη χειρότερη φάση της ζωής του.
Μια αγγελία της μικρής εταιρείας LesterCorp. φέρνει τον Κρεγκ στον όροφο ... 7 ½ ενός κτηρίου γραφείων στο Μανχάταν. Χάρη στην ευκινησία των χεριών του, είναι ο ιδανικός άνθρωπος για αρχειοθέτηση ! Εκεί θα συναντήσει την όμορφη Μαξίν, αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά ...

Για τον Κρεγκ, η Μαξίν είναι ένα αντικείμενο πόθου, μια γυναίκα που ζητά να αγαπηθεί. Για την Μαξίν, ο Κρεγκ ... δεν έχει καμία τύχη !

Ένα λάθος δίνει στον Κρεγκ την ευκαιρία να ανακαλύψει μια κρυμμένη πόρτα στο γραφείο του. Πίσω της βρίσκεται μια μικροσκοπική δίοδος προς το ... άγνωστο. Και στην άκρη αυτού του ασυνήθιστου τούνελ ... το κεφάλι του ηθοποιού Τζον Μάλκοβιτς ! Για 15 λεπτά, ο Κρεγκ γίνεται ο Τζον Μάλκοβιτς ! Και όσοι ανακαλύψουν αυτό το μυστικό του, θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν ή, τουλάχιστον, να το βιώσουν. Ο καθένας μπορεί να γίνει ... ο Τζον Μάλκοβιτς ! Κι αυτή είναι μονάχα η αρχή ...

Δημοφιλέστερες