Μια Βραδια Στο Νοτινγκ Χιλ / Notting Hill
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


¨Η δόξα είναι μια αυταπάτη¨ δηλώνει απελπισμένα η ΄Αννα Σκοτ στον Γουίλιαμ Θάκερ, κι ο άσημος και στα όρια της χρεοκοπίας βιβλιοπώλης, δείχνει ν΄ αναρωτιέται προβληματισμένος για τη φράση που ξεστόμισε η πιο διάσημη ηθοποιός στον κόσμο. Κι είναι ακριβώς η δόξα και τα μπερδέματα που δημιουργεί αυτή, όταν μπλέκει ερωτικά η πιο glamorous σταρ με τον πιο άσημο Άγγλο.
Αλήθεια εσείς πώς θ΄ αντιδρούσατε αν η πιο λαμπερή κι ακριβοπληρωμένη σταρ του πλανήτη έμπαινε στη ζωή σας; Σύμφωνα με την ταινία θα σας συνέβαιναν τα εξής υπέροχα: θα σας έδινε ένα φιλί στο στόμα, θα σας έκοβε (φυσικά) την αναπνοή, θα ερχόταν στο πάρτι γενεθλίων της αδελφής σας, θα κατακτούσε όλους τους φίλους σας και στο τέλος θα σας έκλεβε και την καρδιά.
Κι επειδή όλα αυτά είναι πολύ ωραία για να ΄ναι αληθινά θα σας συνέβαιναν και τα εξής δυσάρεστα: θα εξαφανιζόταν απ΄ τη ζωή σας, θα σας έφτανε (με την απουσία της) στα όρια της υστερίας, λίγο πριν αυτοκτονήσετε θα εμφανιζόταν ξανά, λίγο πριν μαραθείτε απ΄ τον καημό θα κοιμόταν μαζί σας (!) κι ύστερα από ένα γερό καβγά θα έφευγε και πάλι, αφήνοντας σας με την απελπισία του ανθρώπου που έχοντας βουτήξει στο ναρκωτικό του έρωτα ξαφνικά στερείται και της πιο μικρής δόσης.