Ο Απιθανος Χαλκ / The Incredible Hulk Vol 3
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Episode 15 Ταξίδι Μνήμης
Η εξασθενημένη θηλυκή Χαλκ οργανώνει μια σχολική επανένωση αλλά παίρνει ένα μάθημα σχετικά με την αγάπη καθώς ο δαιμόνιος Γκάργκοιλ την ερωτεύεται παράφορα. Οι πιθανότητες για ένα αίσιο τέλος είναι μικρές καθώς ο πράσινος Χαλκ έρχεται αντιμέτωπος με το χυδαίο Τερατόμορφο. Episode 16 Μυαλό εναντίον αντί-υπόθεσης
Όταν ο Mπρους Μπάνερ διακατέχεται από καταστροφικές υπερφυσικές δυνάμεις, η θηλυκή Χαλκ στρατολογεί τη βοήθεια του Μάγου Δρ. Περίεργου. Τα παιχνίδια μυαλού ξεδιπλώνονται καθώς ο Πράσινος και ο Γκρι Χαλκ αντιμετωπίζουν έναν τρομακτικό σκοτεινό Χαλκ.
Episode 17 Με αποκαλούν ο Κύριος Επιδιόρθωσέ το
Συνοδευόμενος από έναν σκληρό εφαρμοστή, τον Κράσερ Κριλ, ο σαγηνευτικός και απειλητικός αρχιμαφιόζος του Σικάγο, ο Αλούρ, δωροδοκεί τον Μπρους Μπάνερ για να ωθήσει μια ενέργεια. Στη μέση μπαίνει και η θηλυκή Χαλκ και ο καλογυμνασμένος μυς της “ο Κύριος Επιδιόρθωσέ το”.

Episode 18 Πολεμιστές της μόδας
Ο Μπρους Μπάνερ συνοδεύει την ξαδέρφη του, τη θηλυκή Χαλκ, σε ένα φιλανθρωπικό γακλά μόδας στο Μαιάμι, αλλά αρχίζει σιγα-σιγά να επικρατεί χάος στην πασαρέλα καθώς ο Αρχηγός και ο Γκάργκοιλ εξαπολύουν ένα θανατηφόρο αέριο. Είναι στο χέρι ενός νέου στρατιωτικού μοντέλου να εξαφανίσει την απειλή αυτή.
Episode 19 Το Χόλιγουντ τα σπάει
Oι αστεροειδής οδεύουν προς τη Γη και οι προσπάθειες διάσωσεις του Μπρους Μπάνερ εκμηδενίζονται από τον καταστροφικό Δρ. Ντουμ. Παρότι η θηλυκή Χαλκ κερδίζει ένα Χολιγουντιανό ρόλο, ο δρόμος προς την επιτυχία θα είναι δύσβατος ενάντια στον εκδικητικό Βίκτορ.
Episode 20 Το χαμένο χωριό
Αφότου ο Χαλκ σώζει έναν ηλικιωμένο Κινέζο άντρα από έναν στρατό γεμάτο πολεμιστές Νίντζα, ένα μαγικό μενταγιόν τον οδηγεί μαζί με τη θηλυκή Χαλκ και την Μπέτυ στο Θιβέτ στην αναζήτηση μιας θεραπείας για τον Χαλκ. Κανένα μυστικό δεν είναι ασφαλές καθώς πέφτουν πάνω στο θανάσιμο Σίμιταρ.
Episode 21 Απίθανη αποστολή
Η ερωμένη της προσωποποίησης, Υβρίδιο, δεισδύει στη βάση της θάλασσας σαν τον Στρατηγό Ρος. Όπως είναι αναμενόμενο οι ψεύτικες ταυτότητες θα δημιουργήσουν ένας χάος, και ο Μπρους, η Μπέτυ και η θηλυκή Χαλκ αναγκάζονται να αλλάξουν τακτική και να τονώσουν μια ασταθή δύναμη του πυρήνα Γάμμα.

Δημοφιλέστερες