Spider Man Unlimited Vol 1
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D11604
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Mono
  • Παραγωγή: 1999
  • Διάρκεια: 147'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Spiderman Unlimited Disc 1
Episode #1:Διαφορετικοί Κόσμοι, Μέρος 1
Καταλαμβάνοντας και ληστεύοντας ένα διαστημόπλοιο, ο Spider-Man ξεκινά μια αποστολή για να σώσει τον Τζων Τζέιμσον και να αποκαταστήσει το όνομά του. Αιχμαλωτίζεται στην Αντι-Γη, έναν παράξενο πλανήτη που κυβερνάται από τους Ύψιστους Γενετιστές.
Episode #2:Διαφορετικοί Κόσμοι, Μέρος 2
Με τη βοήθεια του Τζων Τζέιμσον και μιας ομάδας η οποία μάχεται για την ελευθερία, ο Spider-Man αποδρά από τους απαγωγείς του, μόνο για να φτάσει τα Κτηνοειδή, μια φυλή ανθρωπόμορφων ζώων, και τους θάνασιμος εχρθούς Βένομ και Κάρνατζ.
Episode #3: Eκεί που φωλιάζει ο διάβολος
Ο Πίτερ Πάρκερ γίνεται φίλος με την καινούρια του σπιτονοικοκυρά στον πλανήτη Αντι-Γη. Η απαγωγή του γιού της από τους Βένομ και Κάρνατζ οδηγεί σε μια απίθανη συμμαχία μεταξύ του Spider-Man και του Γκρην Γκόμπλιν.
Episode #4: Θανάσιμες Επιλογές,
Η κλοπή ενός θανατηφόρου πυρηνικού εργαστηριακού δείγματος αναγκάζει τους ανθρώπινους επαναστάτες και τα Κτηνοειδή να συνεργαστούν με τον Spider-Man. Είναι μια μάχη ενάντια στο χρόνο με σκοπό να μη καεί η πόλη και γίνει θρύψαλα.
Episode #5:
Ατσάλινη Κρύα Καρδιά
Όταν ένα από τα ρομπότ των Ύψιστων Γενετιστών δείνχει τα συναισθήματά του, ο Spider-Man το σώζει από το σωρό των απορριμάτων. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα καθώς εγκλωβίζεται σε έναν πόλεμο μεταξύ των ανθρώπινων επαναστατών και των Κτηνοειδών.
Episode #6: O μισθοφόρος Χάντερ H μυστική ταυτότητα του Spider-Man απειλείται όταν ένας επαγγελματίας ανθρωπόμορφος μισθοφόρος, ο Χάντερ, προσλαμβάνεται για να τον σώσει.
Episode #7:Στενχωρημένος Γύπας (Cry Vulture)
Μετά από την απαγωγή ενός ανθρώπου για εργαστηριακά πειράματα, ο Spider –Man σπεύδει να σώσει το θύμα αλλά στο δόμο του μπαίνει ο Γύπας.