Boardwalk Empire Season 1 Disc 1 Epis 1-2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, οι παράνομοι έγιναν βασιλιάδες.
“εκπληκτικό...σοκαριστικό… με έξυπνο σενάριο… αποτελεί τον απόλυτο θρίαμβο της HBO και θα σας καθηλώσει!” – The Wall Street Journal

Από τον βραβευμένο με Emmy® συγγραφέα Τέρενς Γουίντερ (The Sopranos®) και τον παραγωγό Μάρτιν Σκορσέζε, το Boardwalk Εmpire διαδραματίζεται στο Ατλάντικ Σίτι το 1920. Είναι η αρχή της περιόδου της Ποτοαπαγόρευσης και ο Ίνοκ “Νούκι” Τόμσον (Στιβ Μπουσέμι) προσπαθεί να πιάσει την καλή. Ο ίδιος είναι το αδιαμφισβήτητο “Αφεντικό” της πόλης και Διευθυντής του Λογιστηρίου της πόλης και ζει μια διπλή ζωή ως πολιτικός και παράλληλα μαφιόζος.

Η πολιτική της Ποτοαπαγόρευσης μπορεί να έχει εξαφανίσει το αλκοόλ, αλλά στον κόσμο του Νούκι ανοίγεται μια τεράστια ευκαιρία για τους γκάγκστερ και τους παραγωγούς ποτών να διανέμουν τον “υγρό χρυσό” σε ένα έθνος που “διψάει”. Σε μια πόλη που διακατέχεται από διαπλοκή και πόλεμο για εξουσία, ο Νούκι πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με έναν ατρόμητο κρατικό πράκτορα, φιλόδοξους υποτακτικούς και αριβίστες ανταγωνιστές- όπως οι Άρνολντ Ρόθστεϊν, Λάκι Λουτσιάνο και Αλ Καπόνε.



7 ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY 2011 (ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 18 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ)
2 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2011 (ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ)

Δημοφιλέστερες