The Vampire Diaries Season 2 Disk N.3 Epis 11-15
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η αγάπη πονάει
"Κάθε επεισόδιο είναι μια νέα αποκάλυψη." – Mandi Bierly, EW.COM

Επέστρεψαν - και δεν είναι μόνοι! Οι γοητευτικότατοι χαρακτήρες του The Vampire Diaries επιστρέφουν σε μια συγκλονιστική ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ που αποτελείτε από 5 ΔΙΣΚΟΥΣ και 22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Αυτή τη φορά, η Ελένα, ο Στέφαν, ο Ντέιμον και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Μίστικ Φολς έρχονται αντιμέτωποι με νέο και σατανικό νέο αίμα.

Ελεύθερη πλέον από τον τάφο, η Κάθριν εξαπολύει την προσωπική της σατανική εκδίκηση μέσα από ένα διαβολικό σχέδιο. Οι Αρχαίοι – οι πρώτοι και πιο επικίνδυνοι βρικόλακες – βρίσκονται στο κατόπι της Ελένα, η οποία ανακαλύπτει ότι τη συνδέει ένα τρομαχτικό γεγονός με τον κόσμο τους.

Αλλά οι βρικόλακες δεν είναι πλέον τα μόνα τέρατα της πόλης. Τις νύχτες με Πανσέληνο, λυκάνθρωποι κυκλοφορούν σε αναζήτηση νέων θυμάτων… συμπεριλαμβανομένων βρικολάκων, οι οποίοι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν μετά από ένα δάγκωμα λυκάνθρωπου. Μπείτε λοιπόν στον κόσμο του The Vampire Diaries: ένα κόσμο γεμάτο ατέλειωτη αγωνία και αθάνατο έρωτα.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:
The Vampire Diaries: To Ημερολόγιο Ενός Λυκάνθρωπου: 3 Αφιερώματα - Οι Μύθοι και το Μυστήριο, Δημιουργώντας τα Τέρατα και το Ουρλιαχτό κάτω από τη Σελήνη. Ο Χειρότερος Εχθρός Της… Ελένα, Κάθριν και Νίνα!: Η Πρόκληση να Υποδύεσαι Δυο Ρόλους Το Απόλυτο Ερωτικό Τρίγωνο: Βρικόλακες, Λυκάνθρωποι, Μάγισσες: Ανακαλύψτε τις Σχέσεις Πάθους της Πόλης. Σχολιασμός στο επεισόδιο Χορός Μεταμφιεσμένων από τους Παραγωγούς Κέβιν Γουίλιαμσον και Τζούλι Πλεκ
Κομμένες Σκηνές
Δεύτερη Δαγκωνιά: Αστείες Σκηνές Από Τα Γυρίσματα

Δημοφιλέστερες