True Blood Season 3 Disk N.3 Epis 5=7
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ… ΤΟ TRUE BLOOD ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ THE WASHINGTON POST
Στο Μπον Τεμπς, όλοι έχουν από κάτι να κρύψουν. Αλλά όταν εμφανίζονται νέες απειλές, κανείς δε μπορεί να αποκρύψει τα μυστικά του παρελθόντος του.

Μόλις η Σούκι ανακαλύπτει ότι ο Μπιλ έχει απαχθεί, κατευθύνεται προς το Μισσισσιππή και αναμιγνύεται σε ένα κόσμο που κυβερνιέται από μια ομάδα εκδικητικών λυκάνθρωπων και τον παντοδύναμο Βασιλιά Βρικόλακα Ράσελ. Εκεί, οι δυνάμεις της επανέρχονται και μαθαίνει ότι ο Μπιλ μπορεί να είναι αναξιόπιστος. Ο Έρικ επίσης επιστρέφει στην περιοχή του Βασιλιά για να διευθετήσει ένα παλιό χρέος του. Η Τάρα βυθίζεται στον πόνο. Ο Τζέισον ερωτεύεται μια μυστηριώδη γυναίκα. Ο Λαφαγιέτ δεν ξεφεύγει ούτε από την αγάπη, ούτε από τους δαίμονες του. Η Τζέσικα αναπτύσσει τις δυνάμεις της ως βρικόλακας. Και ο Σαμ ανακαλύπτει τις πραγματικές ρίζες του. Και όλα αυτά οδηγούν σε καταιγιστικές εξελίξεις τη σειρά.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
Η Ανατομία Μιας Σκηνής Μια σε βάθος ματιά στη εισαγωγή των λυκάνθρωπων, καθώς ο Άλαν Μπολ, οι ηθοποιοί και το συνεργείο σας ξεναγούν στη διαδικασία των γυρισμάτων της συναρπαστικής μάχης των λυκανθρώπων στο άνοιγμα της περιόδου.
True Blood Χαμένες Σκηνές Αναρωτηθήκατε ποτέ πως η Τζέσικα συνάντησε το Χανκ, τον οδηγό φορτηγού από τον οποίο τρέφεται στο τέλος της 2ης Περιόδου; Ανακαλύψτε το τώρα, μαζί μα άλλες πρόσθετες σκηνές που εξηγούν τις ιστορίες που λατρεύεται.
True Blood Μετά το Επεισόδιο Παρακολουθήστε μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, το έξτρα υλικό που βοηθά στην επεξήγηση του True Blood.
Μουσικό Βιντεοκλίπ “Oh Sookie” με το Snoop Dogg.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Έξι Ηχητικοί Σχολιασμοί με τους Ηθοποιούς και το Συνεργείο συμπεριλαμβανομένων των Άλαν Μπολ, Άννα Πάκουϊν, Στήβεν Μόγιερ, Αλεξάντερ Σκάργκαρντ, Τζο Μαντζανίλο, Κρίστιν Μπόβερ Βαν Στράτεν, Ντένις Ο’ Χέιρ και πολλούς ακόμα.

Δημοφιλέστερες