Ο Μικρος Νικολας Δικαιολογιες / Le Petit Nicolas No 6
  • Δευτερεύων τίτλος: Le Petit Nicolas No 6
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D10749
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2009
  • Διάρκεια: 90'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


O Μικρός Nικόλας καθαρίζει

Ο Νικόλας αποφασίζει να συμμαζέψει το δωμάτιο του μετά από την παρότρυνση της μητέρας του. Λίγο αργότερα, η Λουίζ και ο Μάθιου περνούν από το σπίτι του και του ζητούν να παίξει μαζί τους. Αυτός αναγκάζεται να απορρίψει την πρότασή τους αλλά τους προτείνει κάτι άλλο. Να τον βοηθήσουν στις δουλειές, γεγονός που δεν θα αποδειχθεί και η καλύτερη ιδέα.

Είμαστε στο ράδιο

Ο διευθυντής του σχολείου ανακοινώνει στον Νικόλα και στους φίλους του πως η τάξη τους επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ραδιοφωνικό παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά. Όπως είναι αναμενόμενο η παρέα θα δεχτεί τα νέα με απίστευτο ενθουσιασμό.

Μπανγκ!

Ο Νικόλας και οι φίλοι του φέρνουν βεγγαλικά στο σχολείο παρόλο που ο κύριος Σπαντς τους το έχει απαγορεύσει. Όταν ένα από αυτά σκάσει στο προαύλιο, ο διευθυντής θα εξαγριωθεί και θα απαιτήσει να φανερωθεί ο ένοχος. Επειδή όμως κανένας δεν έχει το θάρρος να πει την αλήθεια, τιμωρούνται όλοι.

Ο σκύλος μου, ο Ρεξ

Ο Νικόλας και ο Άλεκ βρίσκουν ένα σκυλάκι στο δρόμο και το ταΐζουν με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να τους ακολουθεί. Ο Νικόλας το ονομάζει «Ρεξ» και αποφασίζει να το πάρει σπίτι. Όταν η μητέρα του το αντιλαμβάνεται γίνεται έξω φρενών και απαιτεί από τον Νικόλα να διώξει το σκυλί από το σπίτι.

Δικαιολογίες

Ο Νικόλας ζητά από τους γονείς του να τον βοηθήσουν να λύσει μια μαθηματική άσκηση, αλλά αυτοί όντας εξουθενωμένοι από την δουλειά το αποφεύγουν με οποιοδήποτε τρόπο. Προκειμένου να γλιτώσει το διάβασμα, ο Νικόλας αποφασίζει να ακολουθήσει την συμβουλή του Μάθιου και σκαρφίζεται μια δικαιολογία, την οποία δακτυλογραφεί στην γραφομηχανή του μπαμπά του.

Ο Μυστικός Κώδικας

Ο δάσκαλος βρίσκει ένα σημείωμα και τιμωρεί όλη την τάξη. Προκειμένου να αποφύγουν τέτοιου είδους περιστατικά, ο Νικόλας και φίλοι του αποφασίζουν να επινοήσουν έναν μυστικό κώδικα, με τον οποίο θα επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να τους παίρνει χαμπάρι ο δάσκαλος.