Μαθηματα Ανατομιας Σειρα 4 Επεισοδια 13-17 / Grey's Anatomy Season Four Episode 13-17
  • Δευτερεύων τίτλος: Grey's Anatomy Season Four Episode 13-17
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D9176
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Σκηνοθεσία: Πητερ Χορτον
  • Σενάριο: Σοντα Ραιμς
  • Μουσική: Ντανι Λουξ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 156'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Πιο Αγαπημένη Σειρά Της Τηλεόρασης!
Όλα αλλάζουν στον τέταρτο κύκλο της πιο ακαταμάχητης και αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!
Έρωτες, ψέματα και οικογενειακοί δεσμοί έρχονται στο φως, καθώς οι χειρούργοι του Σηάτλ Γκρέις ανακαλύπτουν ότι οι επιλογές τους έχουν απρόβλεπτες αλλά καθοριστικές συνέπειες. Την ίδια ώρα, η νέα γενιά ειδικευόμενων γιατρών καταφθάνει, και η ζωή στο νοσοκομείο αποκτά ενθουσιασμό, δυνατά συναισθήματα, και περισσότερη ένταση από ποτέ!

Μια μοναδική, πλήρης 5-disc DVD συλλογή, με σκηνές που προβάλλονται για πρώτη φορά, και αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των πιο αγαπημένων γιατρών της τηλεόρασης.

Ζήστε την εμπειρία της πιο πολυσυζητημένης δραματικής σειράς των τελευταίων ετών. Θα σας καθηλώσει από το πρώτο κιόλας λεπτό!
DISC 4
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13: Κομμάτι Από Την Καρδιά Μου
Η Άντισον επιστρέφει στο Σηάτλ Γκρέις προκειμένου να πραγματοποιήσει μία πολύ σπάνια εγχείρηση. Η Άβα εμφανίζεται απρόσμενα και κάνει μία ανακοίνωση-έκπληξη για όλους, και ο Τζωρτζ λέει στην Ίζι πως δεν είναι ευπρόσδεκτη σε ένα πάρτυ ειδικευόμενων, τώρα που η ίδια είναι γιατρός. Ο Ρίτσαρντ κάνει μία δελεαστική προσφορά στην Άντισον, ενώ την ίδια στιγμή η Μέρεντιθ και ο Ντέρεκ αρχίζουν κλινικές δοκιμές γύρω από τον όγκο εγκεφάλου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14: Αυτό Που Γίνεται
Η άρνηση των νοσοκόμων να εργαστούν με τον Μαρκ ανάβει φωτιές στην μέχρι τώρα ισχύουσα πολιτική του νοσοκομείου. Η Ίζι έχει στην κατοχή της πληροφορίες που δεν μπορεί να μοιραστεί με τον Άλεξ, πράγμα που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους. Τα παλιά αισθήματα της Κριστίνα για τον Μπερκ έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, όταν εκείνος βραβευτεί για τη δουλειά του, ενώ ο Τζωρτζ συνειδητοποιεί πως έπεσε θύμα εκμετάλλευσης…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15: Χάνοντας Το Μυαλό Μου
Ολόκληρο το νοσοκομείο συζητά την επίσκεψη του Δρ. Τέιπλι, ο οποίος καταφθάνει με μία ανακοίνωση που τους εκπλήσσει όλους. Μετά από μία διαφωνία με την ψυχολόγο της, η Μέρεντιθ σταματά τις συνεδρίες. Την ίδια στιγμή ο Μαρκ, μετά την αντιμετώπιση που είχε από τις νοσοκόμες, αποφασίζει να αλλάξει την εικόνα του αποκτώντας μία πιο ευαίσθητη συμπεριφορά. Αυτό όμως απωθεί την Κάλι, η οποία με τη σειρά της αρχίζει να τρέφει κάποια περίεργα συναισθήματα για την Έρικα


DISC 5
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16: Ελευθερία (Μέρος Πρώτο)
Το ηθικό της Μέρεντιθ αναπτερώνεται όταν ξαναβρίσκει την καλή της φόρμα στη χειρουργική, και καταλαβαίνει τα αισθήματα που κρύβει μέσα του ο Ντέρεκ για την ίδια. Η θερμοκρασία ανάμεσα στην Κάλι και τον Μαρκ ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, η Λέξι παροτρύνει τον Τζωρτζ να ξαναδώσει εξετάσεις για να γίνει γιατρός, ενώ η Ίζι και ο Αλεξ ζουν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή, τη στιγμή που ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ κάνουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17: Ελευθερία (Μέρος Δεύτερο)
Ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ προσπαθούν να αντιστρέψουν το κλίμα αποτυχίας από τις μέχρι τώρα κλινικές δοκιμές, ενώ οι υπόλοιποι χειρούργοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απελευθερώσουν ένα αγόρι από το τσιμέντο μέσα στο οποίο είναι εγκλωβισμένος… Η Μέρεντιθ πασχίζει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της μητέρας της, και ο Τζωρτζ βρίσκεται κοντά στην επιτυχία. Εν τω μεταξύ η έλξη ανάμεσα στην Κάιλι και την Έρικα ολοένα και αυξάνεται!

Δημοφιλέστερες