Στην Αλλη Οχθη Του Παραδεισου / The Other Side Of Heaven
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Τρυφερή επική ταινία, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, για τη δύναμη της φύσης αλλά και της αγάπης! Ένας νεαρός αγρότης από το Αινταχο, ο Τζον, θα περάσει τον ωκεανό για να βρεθεί σε μια ιεραποστολή στα απομακρυσμένα και εξωτικά νησιά Τόνγκα.
Τρυφερή επική ταινία, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, για τη δύναμη της φύσης αλλά και της αγάπης! Ένας νεαρός αγρότης από το Αινταχο, ο Τζον, θα περάσει τον ωκεανό για να βρεθεί σε μια ιεραποστολή στα απομακρυσμένα και εξωτικά νησιά Τόνγκα. Πίσω του έχει αφήσει την οικογένεια του και τον έρωτα της ζωής του, την Τζιν. Το ταξίδι του νεαρού άντρα γρήγορα θα μετατραπεί σε αγώνα επιβίωσης, καθώς θα αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης αλλά και δυσκολίες στην επικοινωνία με τους κατοίκους των νησιών. Σε αυτά τα τρία χρόνια της οδύσσειάς του, φύλακας-άγγελος του θα είναι το κορίτσι του, με το οποίο επικοινωνεί με γράμματα αλλά και με άλλους φανταστικούς και μεταφυσικούς τρόπους. Στο τέος αυτής της περιπλάνησης, η ζωή τους θα έχει αλλάξει για πάντα...
Aπό τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό της Λίστας του Σίντλερ και του Τζουράσικ Παρκ, η τρυφερή και ανθρώπινη αυτή η ταινία προσφέρει δυνατές συγκινήσεις με ένα λαμπερό, νεανικό καστ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μια σύγχρονη οδύσσεια και ένα μάθημα ζωής για τη δύναμη της θέλησης και τη δυνατότητα αντοχής του ανθρώπου υπό δύσκολες συνθήκες, με μόνο κίνητρο τη φλόγα της αγάπης.

Δημοφιλέστερες