Μπομπ Ο Σφουγγαρακης Ν.9 Οι Χαζοι Της Μπαντας / Spongebob Squarepants N.9
  • Δευτερεύων τίτλος: Spongebob Squarepants N.9
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D8887
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα Και Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 1999
  • Διάρκεια: 95'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το Πλήρωμα
Ο Ιπτάμενος Ολλανδός πιάνει αιχμάλωτους τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, τον Πατ και τον Καλαμάρη και τους αναγκάζει να τον υπηρετούν σαν δούλοι στο πλοίο του, για την υπόλοιπη ζωή τους!

Ο Γκάρι Κάνει Μπάνιο
Ο Μπομπ προσπαθεί να πείσει τον Γκάρι να κάνει μπάνιο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος και διατεθειμένος να κάνει ο,τιδήποτε για να το αποφύγει.

Καλωσήρθατε στον Κουβά της Παρέας

Ο κ. Καβούρης χάνει σε στοίχημα το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Μπομπ, γεγονός που αναγκάζει τον Σφουγγαράκη να δουλεύει αλλού, υπό την εποπτεία του Πλαγκτόν.

Ο Φρανκ και ο Μπομπ

Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και ο Πατ βρίσκουν ένα μολύβι με το οποίο ο,τιδήποτε σχεδιάζουν ζωντανεύει! Όταν σχεδιάσουν μια φιγούρα που μοιάζει με τον Μπομπ και αυτή πάρει ζωή, θα ξεκινήσουν τα προβλήματα!

Το Μυστικό Κουτί

Ο Πατ έχει ένα κουτάκι και δεν πρόκειται να πει στον Μπομπ τι έχει μέσα, γιατί είναι μυστικό. Ο Μπομπ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πατ κρατάει μυστικά από αυτόν και παρόλο που προσποιείται πως δεν τον νοιάζει, η περιέργεια τον έχει τρελάνει.

Οι Χαζοί της Μπάντας

Ο Καλαμάρης για να αποφύγει την κοροϊδία των συμμαθητών του, ισχυρίζεται πως έχει συγκρότημα και αυτοί τον προσκαλούν να παίξει στο διάσημο BubbleHowl. Προκειμένου να μην γίνει ρεζίλι, θα ζητήσει από τον Μπομπ, τον Πάτρικ και την Σάντι να κάνουν συγκρότημα.

Βάρδια Νεκροταφείου

Προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη του ο κ. Καβούρης αποφασίζει να κρατάει τον «Τραγανό Κάβουρα» ανοιχτό για όλο το 24ωρο. Ο Μπομπ και ο Καλαμάρης θα πρέπει να δουλεύουν νυχτερινή βάρδια, γνωστή και ως «βάρδια νεκροταφείου», γεγονός που δυσαρεστεί τον Μπομπ γιατί φοβάται.

Τραγανός Έρωτας

Η κυρία Παφ κάνει την εμφάνισή της στον "Τραγανό Κάβουρα" και ο κ. Καβούρης την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ζητάει τη βοήθεια του Μπομπ του Σφουγγαράκηνα μεσολαβήσει προκειμένου να κατακτήσει την καρδιά της.