Οι Αγνοουμενοι Τριτος Κυκλος Επεισοδιο 17=20 / Lost The Third Season Disc 5
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®
Το Μυστήριο Συνεχίζεται!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Ανακαλύψτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε ένα ακόμα πιο εκρηκτικό τρίτο κύκλο επεισοδίων της πιο συναρπαστικής, περιπετειώδους και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου. Οι δυνάμεις του νησιού ολοένα αυξάνονται κάνοντας τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό ακόμα πιο θολές. Τα στρατόπεδα συγκρούονται και οι χαρακτήρες αλλοιώνονται όταν οι επιζήσαντες της μιας μεριάς του νησιού τελικώς συναντιούνται με τους «Άλλους». Σχεδιάστε την απόδραση σας και ταυτιστείτε με τους πρωταγωνιστές στα 23 επεισόδια του Τρίτου Κύκλου. Διεισδύστε ακόμα πιο βαθιά στα μυστικά του νησιού με αυτή τη μοναδική 7 Disc Set συλλογή που περιλαμβάνει πολύ πλούσιο πρόσθετο υλικό με αφιερώματα και αποκαλύψεις απευθείας από τους σεναριογράφους της σειράς.
ΔΙΣΚΟΣ 5
Επεισόδιο 17: CATCH 22
Τα συναισθήματα της Κέιτ έρχονται σε σύγκρουση όταν αντιλαμβάνεται τη στενή σχέση του Τζακ και της Τζούλιετ. Εντωμεταξύ ο Ντέσμοντ ακολουθεί ένα από τα οράματα του που τον οδηγεί στη ζούγκλα. Όμως η αποστολή αυτή θα κινδυνεύσει από απρόσμενους παράγοντες.

Επεισόδιο 18: D.O.C.
Το μυστικό που περιβάλει τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες στο νησί αποκαλύπτεται και η Σαν επιτρέπει στη Τζούλιετ να την εξετάσει. Μια εξέταση που θα της αποκαλύψει και την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της. Παράλληλα, μια απρόσμενη εξέλιξη θα αναγκάσει τον Ντέσμοντ να συνάψει μια απροσδόκητη συμμαχία.

Επεισόδιο 19: Η ΦΥΛΑΚΗ
Ο Μπεν δίνει ένα τελεσίγραφο στον Λοκ, που θα τον οδηγήσει στην εξορία. Με τη σειρά του ο Λοκ αναγκάζει τον Σώγιερ να ικανοποιήσει ένα απωθημένο του παρελθόντος. Απωθημένο που ενώνει τη μοίρα και των δυο. Εντωμεταξύ, ο νέος απροσδόκητος επισκέπτης θα αποκαλύψει συνταρακτικές πληροφορίες για την τύχη της πτήσης των Αγνοουμένων.

Επεισόδιο 20: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ
Ο Μπεν αναγκάζεται απρόθυμα να αποκαλύψει στο Λοκ κάποια μυστικά του νησιού ξεκινώντας από το μυστηριώδη Τζέικομπ. Εντωμεταξύ, οι μάσκες πέφτουν όταν η γυναίκα με το αλεξίπτωτο φανερώνει την πραγματική της ταυτότητα και ο κατασκοπικός ρόλος της Τζούλιετ φανερώνεται.
Σχολιασμός Επεισοδίων: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

Δημοφιλέστερες