Οι Αγνοουμενοι Τριτος Κυκλος Επεισοδιο 5=8 / Lost The Third Season Disc 2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®
Το Μυστήριο Συνεχίζεται!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Ανακαλύψτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε ένα ακόμα πιο εκρηκτικό τρίτο κύκλο επεισοδίων της πιο συναρπαστικής, περιπετειώδους και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου. Οι δυνάμεις του νησιού ολοένα αυξάνονται κάνοντας τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό ακόμα πιο θολές. Τα στρατόπεδα συγκρούονται και οι χαρακτήρες αλλοιώνονται όταν οι επιζήσαντες της μιας μεριάς του νησιού τελικώς συναντιούνται με τους «Άλλους». Σχεδιάστε την απόδραση σας και ταυτιστείτε με τους πρωταγωνιστές στα 23 επεισόδια του Τρίτου Κύκλου. Διεισδύστε ακόμα πιο βαθιά στα μυστικά του νησιού με αυτή τη μοναδική 7 Disc Set συλλογή που περιλαμβάνει πολύ πλούσιο πρόσθετο υλικό με αφιερώματα και αποκαλύψεις απευθείας από τους σεναριογράφους της σειράς.
ΔΙΣΚΟΣ 2:
Επεισόδιο 5: ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ
Ο Μπεν πιέζει τον Τζακ να τον εγχειρήσει για να του αφαιρέσει τον όγκο όμως η Τζούλιετ έχει αντίθετη άποψη. Ο Σαϊντ και ο Λοκ ταξιδεύουν στο σταθμό «Μαργαριτάρι» και προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους «Άλλους». Δεν γνωρίζουν όμως ότι εκεί τους περιμένει μια «επικίνδυνη» έκπληξη. Το τέρας «καπνού» επιστρέφει και αναζητά το επόμενο του θύμα.

Επεισόδιο 6: ΔΕΧΟΜΑΙ
Οι «Άλλοι» χρησιμοποιούν την Κέιτ ώστε να πιέσουν τον Τζακ να κάνει την εγχείρηση στο Μπεν. Η Κέιτ όμως καταστρώνει τα δικά της σχέδια. Οι υπόλοιποι Αγνοούμενοι ζητούν εξηγήσεις από τον Λοκ για το θάνατο του κ. Έκο.

Επεισόδιο 7: ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΛΑΝΤ
Ο Τζακ βρίσκει την ευκαιρία να βοηθήσει τους φίλους του να δραπετεύσουν από τη φυλακή των «Άλλων». Η μυστική συμφωνία της Τζούλιετ με τον Τζακ αποκαλύπτεται όπως επίσης και η ιστορία του παρελθόντος της Τζούλιετ.

Επεισόδιο 8: ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ
Ο Ντέσμοντ χρησιμοποιεί τις νέες του δυνάμεις και σώζει τη ζωή της Κλαίρ. Όμως ο Χάρλεϊ και ο Τσάρλι υποπτεύονται ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Εντωμεταξύ ο Λοκ προσπαθεί να διαφυλάξει το μυστικό του θανάτου του κ. Έκο από τους υπόλοιπους.
Σχολιασμός Επεισοδίου: ΔΕΧΟΜΑΙ

Δημοφιλέστερες