Νοικοκυρες Σε Απογνωση Τριτος Κυκλος Επεισοδια 21=23 / Desperate Housewives Third Season Disc 6
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Third Season Disc 6
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7937
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 180'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά!
Οι Γυναίκες της Οδού «Γουϊστέρια» Επιστρέφουν!
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά! Ζήστε όλα τα επεισόδια του Τρίτου Κύκλου, και βιώστε καινούργια δεδομένα όπως το νέο έρωτα της Σούζαν, το θυελλώδη γάμο της Μπρί με τον Όρσον (Κάιλ Μακλάκλαν) αλλά και την παρουσία μιας επικίνδυνης οντότητας στη γειτονιά. Όλα θα βγουν στη φόρα με αυτή τη θεαματική συλλογή των έξι δίσκων. Πλημυρισμένο με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αφιερώματος στα γυρίσματα των επεισοδίων του τελευταίου κύκλου της σειράς όπου οι αποκαλύψεις είναι πολύ περισσότερες.
ΔΙΣΚΟΣ 6
Επεισόδιο 21: Στο Δάσος
Η Λινέτ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς κατά τη διάρκεια της ληστείας στην πιτσαρία, η κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε απίστευτα δεδομένα. Η Γκάμπι επηρεάζεται από την πολιτική, ενώ η Έντι παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με την κηδεμονία του γιού της. Η Σούζαν προσπαθεί να παρακολουθήσει τον Μάικ αλλά η εξέλιξη είναι απρόσμενη.

Επεισόδιο 22: Τι Θα Κάναμε Χωρίς Εσένα;
Η Λινέτ είναι εκνευρισμένη με τον Τομ καθώς υποψιάζεται ότι έχει κανονίσει συνάντηση με ένα σύμβουλο γάμων. Με το Μάικ να προετοιμάζεται για τη μετακόμιση του, η Έντι προσπαθεί να φροντίσει τα πράγματα του Κάρλος και η Λινέτ μαθαίνει συνταρακτικά νέα από το γιατρό.

Επεισόδιο 23: Σήμερα Γάμος Γίνεται
Οι μπελάδες της Λινέτ πολλαπλασιάζονται όταν η μητέρα της εμφανίζεται στην πόρτα. Η Μπρι φεύγει από το σπίτι έγκαιρα ώστε να προλάβει το γάμο της Γκάμπι όμως κανείς δεν περιμένει ότι εκτός από το γάμο θα γίνει και μια άλλη τελετή.