Νοικοκυρες Σε Απογνωση Τριτος Κυκλος Επεισοδια 1=4 / Desperate Housewives Third Season Disc 1
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Third Season Disc 1
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7932
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 240'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά!
Οι Γυναίκες της Οδού «Γουϊστέρια» Επιστρέφουν!
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά! Ζήστε όλα τα επεισόδια του Τρίτου Κύκλου, και βιώστε καινούργια δεδομένα όπως το νέο έρωτα της Σούζαν, το θυελλώδη γάμο της Μπρί με τον Όρσον (Κάιλ Μακλάκλαν) αλλά και την παρουσία μιας επικίνδυνης οντότητας στη γειτονιά. Όλα θα βγουν στη φόρα με αυτή τη θεαματική συλλογή των έξι δίσκων. Πλημυρισμένο με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αφιερώματος στα γυρίσματα των επεισοδίων του τελευταίου κύκλου της σειράς όπου οι αποκαλύψεις είναι πολύ περισσότερες.
ΔΙΣΚΟΣ 1:
Επεισόδιο 1: Άκου Τη Βροχή Στη Στέγη
Έξι μήνες μετά από το ατύχημα, ο Μάικ βρίσκεται ακόμη σε κώμα. Η Σούζαν γνωρίζεται με τον Ίαν στο νοσοκομείο και προβληματίζεται όταν της ζητάει να βγούνε για φαγητό. Η Λινέτ κάνει ότι περνά από το χέρι της για να συμπαρασταθεί στον Τομ που γνωρίζεται με το νόθο παιδί του. Ο Κάρλος έφυγε από το σπίτι και η Γκάμπι βαρέθηκε να φροντίζει την έγκυο Ξάο Μέι ενώ ο Όρσον κάνει πρόταση γάμου στη Μπρι που συνειδητοποιεί ότι μπορεί να έχει παρεξηγήσει τις προθέσεις του.

Επεισόδιο 2: Χρειάζονται Δυο
Το πρώτο ραντεβού της Σούζαν με τον Ίαν διακόπτεται απρόσμενα. Η Γκάμπι με τον Κάρλος κάνουν μια προσπάθεια να βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ τους και η Λινέτ τρέφει ελπίδες ότι ο νέος φίλος της Νόρα, θα της αλλάξει τα μυαλά. Ο Όστιν, ανηψιός της Έντι, μετακομίζει στο σπίτι και τραβάει την προσοχή της Τζούλι. Ο ονειρεμένος γάμος της Μπρι μα τον Όρσον θα έχει απρόοπτη εξέλιξη.

Επεισόδιο 3: Σαββατοκύριακο Στην Εξοχή
Τα σχέδια της Μπρι για το «μήνα του μέλιτος» καταστρέφονται ενώ η Λινέτ αναγκάζεται να ακυρώσει ένα Σαββατοκύριακο με την Γκάμπι σε σπα μετά από το ατύχημα του Τομ. Η Σούζαν και ο Ίαν κάνουν μια δύσκολη αρχή σε μια πολλά υποσχόμενη εκδρομή και η Έντι θα έχει μια έκπληξη κατά την επίσκεψη της στο δωμάτιο του Μάικ στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 4: Όπως Ήταν
Η Σούζαν, μαθαίνει τελευταία τα νέα για τον Μάικ ο οποίος πάσχει από αμνησία. Ο Κάρλος εκνευρίζεται όταν ανακαλύπτει πως η Γκάμπι έχει αρχίσει και πουλάει τα υπάρχοντα του και η Λινέτ θα καταφύγει στη δωροδοκία προκειμένου να αποφύγει τα μπλεξίματα που Πάρκερ. Η Μπρι μαθαίνει μυστικά που της είχαν κρύψει τα παιδιά της.

Δημοφιλέστερες