Πλανητης Γη Δισκος Ν.2 - Σπηλαια-Ερημοι-Ο Κοσμος Των Παγων / Planet Earth
  • Δευτερεύων τίτλος: Planet Earth
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7859
  • Κατηγορία: Ντοκυμαντερ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 150'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το Θεαματικότερο Ντοκιμαντέρ Όλων των Εποχών Έρχεται για να σας Συναρπάσει!
Το θεαματικότερο Ντοκιμαντέρ όλων των εποχών, γυρισμένο σε High Definition και με εντυπωσιακές λήψεις σας ταξιδεύει σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ και σας δίνει την ευκαιρία βιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις μια οπτικοακουστική εμπειρία που ίσως δεν μπορέσετε να την ξαναζήσετε ποτέ.
Αφήγηση: Ντέιβιντ Αττένμπορο
To Planet Earth αποκαλύπτει τη μαγεία του πλανήτη μας, όπως κανείς δεν την έχει αντικρίσει ποτέ. Τέσσερα χρόνια γυρισμάτων και με προϋπολογισμό πέρα από κάθε φαντασία, το Planet Earth, ξεπέρασε τα όρια οποιουδήποτε συμβατικού ντοκιμαντέρ. Γυρισμένο αποκλειστικά σε High Definition, με επαναστατικές ταχύτατες κάμερες και εναέριες λήψεις, η σειρά καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τις καταπληκτικότερες εικόνες. Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει μοναδική δράση, δύσβατες περιοχές, και μοναδικές στιγμές από τη ζωή των πιο άγριων και ασύλληπτων πλασμάτων του πλανήτη. Από τις πιο ψηλές βουνοκορφές μέχρι τα πιο βαθιά ποτάμια, το Planet Earth, σας ταξιδεύει μέσα από τις εναλλαγές των εποχών και των τόπων στον καθημερινό αγώνα της Γης για την Επιβίωση. Θα συγκλονιστείτε από την ομορφιά του Πλανήτη Γη.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1: ΣΠΗΛΑΙΑ

Ετοιμαστείτε να καταδυθείτε στον κόσμο των σπηλαίων και να γνωρίσετε ορισμένα από τα πιο εκπληκτικά παράξενα πλάσματα στη γη. Για πρώτη φορά έχετε πρόσβαση σ΄ ένα κρυμμένο κόσμο που περιλαμβάνει δηλητηριώδη και πλημμυρισμένα σπήλαια – γεμάτα από σταλαγμίτες και σταλακτίτες.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: ΕΡΗΜΟΙ

Αυτό που ενώνει τις ερήμους είναι η έλλειψη βροχής, ωστόσο είναι ένα οικοσύστημα με εξαιρετική διαφοροποίηση. Από αέρος παρακολουθούμε τις αχανείς εκτάσεις και τα ζώα που κάτω από δύσκολες συνθήκες διαβίωσης καταφέρνουν να επιβιώσουν μέσα σ’ αυτό το σκληρό τοπίο.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ

Αυτό το επεισόδιο επικεντρώνεται στις παγωμένες περιοχές της γης, από τις κορυφές των βουνών μέχρι τους πόλους. Οι οριακές συνθήκες διαβίωσης απαιτούν και οριακές ικανότητες επιβίωσης. Τα ζώα που ζουν σ’ αυτές τις περιοχές είναι κάτι παραπάνω από θαυμαστά.

Δημοφιλέστερες