Μπομπ Ο Σφουγγαρακης Ν.3 Ο Υπαλληλος Του Μηνα / Spongebob Squarepants N.3
  • Δευτερεύων τίτλος: Spongebob Squarepants N.3
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7447
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα Και Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 1999
  • Διάρκεια: 92'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Μπομπ Σφουγγαράκης κυκλοφορεί σε DVD! Ζήστε τις περιπέτειες του Μπομπ, του Πάτρικ, της Σάντι, του Καλαμάρη, του κύριου Καβούρη και των άλλων αγαπημένων χαρακτήρων από το Βυθό του Μπικίνι!
Επεισόδια:

9 Α Nature Pants
Έχοντας περάσει κάποιες μέρες σκληρής δουλειάς, ο Μπομπ αποφασίζει να ζήσει στην εξοχή με τις τσούχτρες. Μια σκληρή μέρα στη δουλειά όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά στην προσπάθεια επιβίωσης ανάμεσα στις τσούχτρες.

9 Β Opposite Day
Ο Καλαμάρης αποφασίζει να μετακομίσει. Επειδή φοβάται όμως πως κανείς δεν θα αγοράσει το σπίτι όταν δει πώς είναι οι γείτονες, τους ξεγελάει βάζοντάς τους να κάνουν το αντίθετο από ό,τι θα έκαναν κανονικά.

10 A Culture Shock
Διαγωνισμός ταλέντων στον "Τραγανό Κάβουρα" και ο Καλαμάρης αναλαμβάνει το συντονισμό. Ο Μπομπ, θέλοντας να εντυπωσιάσει τους γονείς του, προσφέρεται να κάνει οτιδήποτε.

10 Β F.U.N.
Ύστερα από ακόμα ένα αποτυχημένο σχέδιο του Πλαγκτόν εναντίον του κου Καβούρη, ο Μπομπ σκέφτεται πως ο κος Πλαγκτόν είναι απλά μοναχικός και χρειάζεται έναν φίλο, γι' αυτό και είναι τόσο κακός.

11 Α Musclebob Buffpants
Ο Μπομπ βρίσκει το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής της Σάντι υπερβολικά σκληρό και αποφασίζει να παραγγείλει ένα ζευγάρι ψεύτικα "τεράστια μπράτσα" που βλέπει στην τηλεόραση.

11 Β Squidward, the Unfriendly Ghost
Ο Μπομπ και ο Πάτρικ χτυπάνε κατά λάθος τον Καλαμάρη με ένα κοχύλι και νομίζουν πως τον άφησαν στον τόπο. Όταν ο πραγματικός Καλαμάρης εμφανίζεται, τα παιδιά νομίζουν πως είναι φάντασμα.

12 Α The Chaperone
Όταν η κόρη του κου Καβούρη τρώει στήσιμο στο χορό του σχολείου της, ο Μπομπ συμφωνεί να τη συνοδέψει κάνοντας τον εαυτό του ψηλό, μελαχρινό και όμορφο.

12 B Employee of the Month
Ο κος Καβούρης κάνει τον Μπομπ να πιστέψει πως αυτόν το μήνα θα πάρει το βραβείο ο Καλαμάρης. Όταν ο Μπομπ φοβισμένος αρχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά που εξευτελίζει τον Καλαμάρη, η μάχη έχει μόλις ξεκινήσει.

Δημοφιλέστερες