Νοικοκυρες Σε Απογνωση Δευτερος Κυκλος Επεισοδια 21=24 / Desperate Housewives Second Season Disc 6
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Second Season Disc 6
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7361
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 210'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της πιο καυτής τηλεοπτικής σειράς έφτασε σε DVD σε μια μοναδική συλλογή. Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους κατοίκους της Γουιστέρια Λέιν, καθώς έρχονται στο φως ένοχα μυστικά από το παρελθόν που αναστατώνουν τη φαινομενικά γαλήνια καθημερινότητα τους, φέρνοντας τις γνωστές μας "νοικοκυρές" σε ακόμα μεγαλύτερη "απόγνωση".
DISC 6: 21-24

21ο Επεισόδιο - «Τώρα Πια Ξέρω»
Ο Τομ απολύεται γιατί χτύπησε το αφεντικό της Λινέτ. Η Γκάμπι όχι μόνο χάνει την επιμέλεια του παιδιού αλλά κοντεύει να χάσει και την Ξιάο Μέι, καθώς πρόκειται να την απελάσουν. Ο Έντι προσλαμβάνει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τη Σούζαν.

22ο Επεισόδιο - «Κανείς Δεν Είναι Μόνος»
Η Σούζαν υποψιάζεται τον Έντι για τη φωτιά στο σπίτι της. Η Μπρι ζητά από τη Σούζαν και τη Τζούλι να μείνουν μαζί τώρα που ο Άντριου έφυγε. Η Λινέτ μαθαίνει κάποιες ενοχλητικές ειδήσεις και η Γκάμπι, ο Κάρλος και η Ξιάο-Μέι περιμένουν παιδί. Νέα προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα…

23ο Επεισόδιο - «Θυμήσου» Μέρος 1
Η Λινέτ μαθαίνει την αλήθεια για το ταξίδι του Τομ στο Atlantic City, κάτι που έχει συνέπειες για το ζευγάρι. Η Γκάμπι αρχίζει να έχει υποψίες για τον Κάρλος και την Ξιάο-Μέι. Ο Ζακ φτάνει σε ακρότητες για να μαζέψει χρήματα για την υπεράσπιση του Πολ και η Σούζαν ψάχνει για νέο σπίτι.

24ο Επεισόδιο - «Θυμήσου» Μέρος 2
Η Μπρι επιχειρεί να φύγει από το ψυχιατρείο όταν μαθαίνει περίεργα πράγματα για τον Μάθιου και την Ντανιέλ. Το σχέδιο της Μπέτι να φύγει από την πόλη με τον Κάλεμπ βρίσκει εμπόδια. Η Σούζαν ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στον Μάικ, αλλά απρόσμενες εξελίξεις στη Γουιστέρια Λέιν θα αλλάξουν τα σχέδιά της και θα αναστατώσουν όλους τους κατοίκους του προαστίου.

Δημοφιλέστερες