Νοικοκυρες Σε Απογνωση Δευτερος Κυκλος Επεισοδια 17=20 / Desperate Housewives Second Season Disc 5
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Second Season Disc 5
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7360
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 210'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της πιο καυτής τηλεοπτικής σειράς έφτασε σε DVD σε μια μοναδική συλλογή. Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους κατοίκους της Γουιστέρια Λέιν, καθώς έρχονται στο φως ένοχα μυστικά από το παρελθόν που αναστατώνουν τη φαινομενικά γαλήνια καθημερινότητα τους, φέρνοντας τις γνωστές μας "νοικοκυρές" σε ακόμα μεγαλύτερη "απόγνωση".
DISC 5: 17-20

17ο Επεισόδιο - «Μπορώ Να Σε Αφήσω;»
Ο Κάρλος και η Γκάμπι μαθαίνουν ότι μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί χωρίς να πάνε σε πρακτορείο. Το νέο αφεντικό της Λινέτ έχει πρόβλημα με την ανατροφή των παιδιών. Η Σούζαν προσπαθεί να κρύψει το μυστικό της από τον Δρ. Ρον και του λέιε ότι δεν αγαπάει τον Μάικ. Η νομική υπόθεση της Μπρι προχωράει θετικά, μέχρι τη στιγμή που περνάει έξω από τα δοκιμαστήρια ενός καταστήματος…

18ο Επεισόδιο - «Όλοι Λένε Μη»
Η Μπρι αποκτά στενότερη σχέση με τον Πίτερ από τους ΑΑ που έχει αναλάβει να τη βοηθήσει στην απεξάρτησή της, η Λινέτ έρχεται αντιμέτωπη με την Μπρι κατά τη διάρκεια της κατάθεσή της για τον Άντριου και ο Καρλ με την Εντι διοργανώνουν πάρτι αρραβώνων που θα μείνει αξέχαστο σε όλους, καθώς περιλαμβάνει πολλά και μεταξύ άλλων δάκρυα, κατηγορίες αλλά και μια γέννα.

19ο Επεισόδιο - «Μη Με Κοιτάς»
Η Γκάμπι και ο Κάρλος αναλαμβάνουν την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λίλι μέχρι να επιστρέψει ο πατέρας της από τις θερινές διακοπές από το σχολείο! Η Γκάμπι αφήνει πολλές φορές το μωρό στην Ξιάο Μέι με καταστροφικές συνέπειες. Ο πατέρας και η θετή μητέρα της Μπρι επισκέπτονται την πόλη, ο Καρλ εξομολογείται τα αισθήματά του στη Σούζαν και ο Πάρκερ παίζει το γιατρό στο σχολείο.

20ο Επεισόδιο - «Δεν Επρόκειτο Να Συμβεί»
Η Γκάμπι και ο Κάρλος τρομοκρατούνται όταν εμφανίζεται ο πατέρας της Λίλι και προσπαθούν να τον πείσουν να αποποιηθεί της κηδεμονίας. Ο Καρλ χωρίζει με τη Σούζαν και την πλησιάζει ο Έντι. Η Λινέτ προσπαθεί να βοηθήσει το αφεντικό του να χώσει το γάμο και η οικογένεια Απλγουάιτ κάνει μία νέα κίνηση.

Δημοφιλέστερες