Νοικοκυρες Σε Απογνωση Δευτερος Κυκλος Επεισοδια 13=16 / Desperate Housewives Second Season Disc 4
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Second Season Disc 4
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7359
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 210'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της πιο καυτής τηλεοπτικής σειράς έφτασε σε DVD σε μια μοναδική συλλογή. Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους κατοίκους της Γουιστέρια Λέιν, καθώς έρχονται στο φως ένοχα μυστικά από το παρελθόν που αναστατώνουν τη φαινομενικά γαλήνια καθημερινότητα τους, φέρνοντας τις γνωστές μας "νοικοκυρές" σε ακόμα μεγαλύτερη "απόγνωση".
DISC 4: 13-16

13ο Επεισόδιο - «Κάτι Τρέχει Στον Πόλεμο»
Η Γκαμπριέλ προσπαθεί να βγάλει την Αδελφή Μαίρη από τη ζωή του Κάρλος. Ο Τομ πιάνει δουλειά στην ίδια εταιρεία που δουλεύει η Λινέτ. Η Σούζαν προσβάλλει ανεπανόρθωτα τον Δρ. Ρον, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει μια ισορροπία στη σχέση γιατρού-ασθενή. Η Μρπι ανακαλύπτει πολλά από τα μυστικά της οικογένειας Απλγουάιτ και προσκαλεί όλη τη γειτονιά να τους τα ανακοινώσει. Τι γίνεται όμως όταν η Μπέτι την αντιμετωπίζει αποκαλύπτοντας ένα δικό της μυστικό;

14ο Επεισόδιο - «Χαζοί Άνθρωποι»
Οι υποψίες της Μπρι για τη γειτόνισσά της επιβεβαιώνονται όταν το FBI ανακαλύπτει ότι η Ξιάο Μέι, μια μικρή κινεζούλα, ζούσε σαν σκλάβα στο σπίτι της. Η Γκαμπριέλ και ο Κάρλος της προσφέρουν ένα μέρος να μείνει και σιγά δένονται μαζί της. Ο Τομ και η Λινέτ έρχονται σε σύγκρουση στο γραφείο. Η Σούζαν πρέπει να παντρευτεί γρήγορα, για να λάβει ιατρική περίθαλψη, αλλά όταν ο γαμπρός τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη, μια απρόσμενη βοήθεια τη σώζει.

15ο Επεισόδιο - «Σε Ευχαριστώ Πολύ»
Ο Καρλ και η Σούζαν ψάχνουν να βρουν το δαχτυλίδι της Σούζαν όταν αυτή το πέταξε πάνω στα νεύρα της έξω από το παράθυρο. Όταν το βρίσκουν στο χαρτοφύλακα του Κάρλ, η Έντι πιστεύει ότι Καρλ θα της κάνει πρόταση γάμου. Το πρόβλημα της Μπρι με το αλκοόλ επιδεινώνεται. Έτσι όταν μια ημέρα κρατάει τα παιδιά του Τομ και της Λινέτ λιποθυμάειμε αποτέλεσμα τα παιδιά να το σκάσουν από το σπίτι.

16ο Επεισόδιο - «Δεν Υπάρχει Άλλος Τρόπος»
Ο Πολ συλλαμβάνεται με ψεύτικες κατηγορίες. Ο Τομ και η Λινέτ συγκρούονται εν ώρα εργασίας. Η Γκάμπι και ο Κάρλος αρχίζουν τις διαδικασίες υιοθεσίας αλλά βρίσκουν πολλά εμπόδια. Η Μπρι αποφασίζει να γίνει μέλος των Ανώνυμων Αλκοολικών για να αντιμετωπίσει τον Άντριου στο δικαστήριο και η Σούζαν κατά τη διάρκεια επέμβασης και ναρκωμένη από τα φάρμακα, αποκαλύπτει στον Δρ. Ρον ότι αγαπάει τον Μάικ.

Δημοφιλέστερες