Νοικοκυρες Σε Απογνωση Δευτερος Κυκλος Επεισοδια 9=12 / Desperate Housewives Second Season Disc 3
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Second Season Disc 3
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7358
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 210'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της πιο καυτής τηλεοπτικής σειράς έφτασε σε DVD σε μια μοναδική συλλογή. Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους κατοίκους της Γουιστέρια Λέιν, καθώς έρχονται στο φως ένοχα μυστικά από το παρελθόν που αναστατώνουν τη φαινομενικά γαλήνια καθημερινότητα τους, φέρνοντας τις γνωστές μας "νοικοκυρές" σε ακόμα μεγαλύτερη "απόγνωση".
DISC 3: 9-12

9ο Επεισόδιο - «Αυτό Είναι Καλό, Αυτό Είναι Κακό»
Η Μπρι ανακαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τον Τζορτζ, ο οποίος παίρνει δραστικά μέτρα όταν μαθαίνει ότι η αστυνομία τον ψάχνει. Ο Κάρλος βρίσκει το Θεό στο πρόσωπο μιας γοητευτικής ξανθιάς καλόγριας, πράγμα που κάνει την Γκαμπριέλ έξαλλη από ζήλια. Η Σούζαν εντοπίζει τον πατέρα της και τον βάζει σε νοσοκομείο

10ο Επεισόδιο - «Επιστροφή Στο Σπίτι»
Η Γκαμπριέλ προσπαθεί να μεταπείσει τον Κάρλος που θέλει να φεύγει μαζί με την Αδερφή Μαίρη για να γίνει ιεραπόστολος στην Αφρική. Η Σούζαν στην προσπάθειά της να γωρίσει καλύτερα τον πατέρα της παρεξηγείται με τη γυναίκα του. Ο Ζακ επιστρέφει με μια προειδοποίηση για τον Μάικ και η Μπρι φέρνει τον Αντριου σπίτι.

11ο Επεισόδιο - «Ακόμα Ένα Φιλί»
Η ζήλια της Λινέτ παρά λίγο να καταστρέψει τη φιλία της με την Γκαμπριέλ. Τα νεύρα της Μπρι σπάνε με τη συμπεριφορά του Άντριου και ζητάει νομική βοήθεια. Μια σύγκρουση μεταξύ Μάικ και Πολ θα φέρει το φως αυτό που κρύβουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους η Μπέτι και ο Μάθιου.

Επεισόδιο 12ο - «Θα Είμαστε Εντάξει»
Μετά από μια σειρά αποτυχημένων ραντεβού, η Σούζαν επιτέλους γνωρίζει έναν γοητευτικό, εργένη γιατρό. Η Γκάμπι είναι στενοχωρημένη καθώς κάποιες παλιές φωτογραφίες της εμφανίζονται στο Διαδίκτυο. Ο Τομ ανησυχεί γιατί τα παιδιά των Σκάβο έχουν ανεμοβλογιά και αυτός δεν την έχει περάσει, η Μπρι συλλαμβάνεται και ο Νόα Τέιλορ επιστρέφει στη ζωή του Μάικ Ντελφίνο.

Δημοφιλέστερες