Νοικοκυρες Σε Απογνωση Δευτερος Κυκλος Επεισοδια 5=8 / Desperate Housewives Second Season Disc 2
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Second Season Disc 2
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7357
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 210'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της πιο καυτής τηλεοπτικής σειράς έφτασε σε DVD σε μια μοναδική συλλογή. Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους κατοίκους της Γουιστέρια Λέιν, καθώς έρχονται στο φως ένοχα μυστικά από το παρελθόν που αναστατώνουν τη φαινομενικά γαλήνια καθημερινότητα τους, φέρνοντας τις γνωστές μας "νοικοκυρές" σε ακόμα μεγαλύτερη "απόγνωση".
DISC 2: 5-8

5ο Επεισόδιο - «Με Ρωτούν Γιατί Πιστεύω Σε Σένα»
Η Μπρι ενταφιάζει και πάλι τη σωρό του Ρεξ και μαθαίνει από την αστυνομία ότι υπάρχει ένα σημείωμα με το γραφικό χαρακτήρα του Ρεξ που την εμπλέκει στον θανάτό του. Η Σούζαν πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει για τις απατεωνιές του εκδότη και φίλου της Λόνι Μουν. Ο νέος δικηγόρος της Γκαμπριέλ έχει κι άλλες βλέψεις πέραν της επίλυσης απλών νομικών υποθέσεων. Η Μπέτυ και ο Μάθιου προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, κάτω από το βάρος του ένοχου μυστικού τους.

6ο Επεισόδιο - «Δεν Μπορώ Να Σε Ξεχάσω»
Ο Τζορτζ και η Μπρι προσπαθούν, μάταια, να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η Λινέτ έχει τύψεις ότι είναι σπάταλη και δεν αποταμιεύει για το μέλλον των παιδιών της. Ο Κάρλος εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή και η Γκάμπριελ εξαντλεί όλα τα μέσα για να είναι σίγουρη ότι ο δικηγόρος της θα τον ελευθερώσει. Ο Πολ επιστρέφει δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση της Σούζαν και του Μάικ.

7ο Επεισόδιο - «Χρώμα Και Φως»
Η Λινέτ και ο Τομ σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν τυχαία πως οι καινούριοι γείτονες, που τους βοηθούν με τα δίδυμα, γυρίζουν ταινίες πορνό. Ο Τζορτζ αιφνιδιάζει την Μπρι κάνοντας πρόταση γάμου. Όταν ο γιατρός Γκολντφάιν της ζητά να το ξανασκεφτεί, ο Τζορτζ τον πετάει από μια γέφυρα. Εν τω μεταξύ, η Γκαμπριέλ πρέπει ν’ αποδεχτεί την εγκυμοσύνη της και το γεγονός πως η ζωή της θ’ αλλάξει. Ο Κέλεμπ δραπετεύει από το υπόγειο και ξαφνιάζει την Γκαμπριέλ στο σπίτι της.

8ο Επεισόδιο «Ο Ήλιος Δεν Θα Δύσει»
Οι κάτοικοι της Γουιστέρια Λέιν πανικοβάλλονται από έναν εισβολέα που κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο Κάρλος γίνεται έξαλλος με την Γκαμπριέλ που δείχνει να μη τη νοιάζει που χάνει το παιδί. Η Μπρι δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα από μια πρώην φιλενάδα του Τζορτζ και η Σόφι παντρεύεται τον Μόρτι.

Δημοφιλέστερες