Νοικοκυρες Σε Απογνωση Δευτερος Κυκλος Επεισοδια 1=5 / Desperate Housewives Second Season Disc 1
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Second Season Disc 1
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7356
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 210'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της πιο καυτής τηλεοπτικής σειράς έφτασε σε DVD σε μια μοναδική συλλογή. Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους κατοίκους της Γουιστέρια Λέιν, καθώς έρχονται στο φως ένοχα μυστικά από το παρελθόν που αναστατώνουν τη φαινομενικά γαλήνια καθημερινότητα τους, φέρνοντας τις γνωστές μας "νοικοκυρές" σε ακόμα μεγαλύτερη "απόγνωση".
DISC 1: 1-4

1ο Επεισόδιο - «Η Συνεχεία»
Ο Μάικλ επιστρέφει σπίτι του και βρίσκει τον Ζακ να κρατά την Σούζαν υπό την απειλή όπλου. Ο Ζακ θέλει να σκοτώσει τον Μάικ επειδή πιστεύει πως έχει δολοφονήσει τον «πατέρα» του. Ο Μάικ και η Σούζαν καταφέρνουν να ξεφύγουν, ενώ ο Ζακ εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα.
Ο Τομ συμφωνεί να αναλάβει τα παιδιά και έτσι η Λινέτ πάει σε συνέντευξη για μια θέση υψηλόβαθμου στελέχους σε μια κορυφαία διαφημιστική εταιρία. Η Νίνα, η υπεύθυνη του τμήματος, δε βλέπει με καλό μάτι τις εργαζόμενες μητέρες με μικρά παιδιά. Ευτυχώς για την Λινέτ το αφεντικό της εταιρίας εντυπωσιάζεται και την προσλαμβάνει. Η μητέρα του Ρεξ, Φίλις καταφθάνει για την κηδεία του γιου της και για να σπάσει τα νεύρα της Μπρι. Η Γκαμπριέλ αισθάνεται ενοχές για την απιστία της και επισκέπτεται τον Κάρλος στη φυλακή τακτικά, σαν καλή σύζυγος.

2ο Επεισόδιο - «Προσπαθείς Να Με Τρελάνεις»
Η Σούζαν ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ποιος είναι ο καινούριος φίλος της Ίντι. Εν τω μεταξύ, η Λινέτ ξεκινά τη νέα της δουλειά ενώ ο Τομ αναλαμβάνει το σπίτι και τα παιδιά φέρνοντας τη Λινέτ σε απόγνωση με την ακαταστασία του. Η Φίλις, η πεθερά της Μπρι, φέρεται όσο πιο μελοδραματικά γίνεται και την φέρνει στα όρια της τρέλας ενώ ο Κάρλος ζητά μια χάρη από την Γκαμπριέλ.

3ο Επεισόδιο - «Δεν Θα Μου Ξεφύγεις Ποτέ»
Η Μπρι επισκέπτεται τον τάφο του Ρεξ κι ανακαλύπτει ότι είναι άδειος. Η Φίλις «παρέλειψε» να την ενημερώσει πως η ασφαλιστική εταιρία υποψιάζεται πως κάποιος τον δηλητηρίασε. Εν τω μεταξύ, η Νίνα απαγορεύει στην Λινέτ να πάει το γιο της, Πάρκερ στον παιδικό σταθμό την πρώτη μέρα. Η Σούζαν αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως η Ίντι θα συμμετάσχει σε μουσική παράσταση με την Τζούλι. Πηγαίνοντας στο σπίτι της Μπέτυ να συζητήσει για μαθήματα πιάνου πέφτει πάνω στην περίπτωση, όπου ο μυστηριώδης κρατούμενος του υπογείου έχει δραπετεύσει.
Η Γκαμπριέλ συναντά τον Τζον.

4ο Επεισόδιο - «Η Καρδιά Μου Του Ανήκει»
Η Γκαμπριέλ δημιουργεί επεισόδιο στις φυλακές, όπου πηγαίνει να επισκεφθεί τον Κάρλος. Διώχνει τον δικηγόρο της όταν αυτός αρνείται να την υπερασπιστεί, όπως αυτή πιστεύει ότι οφείλει. Η Λινέτ αισθάνεται ενοχές όταν μαθαίνει για τον φανταστικό φίλο του Πάρκερ. Η Σούζαν βοηθά τον Μάικ να ψάξει για τον Ζακ και ο Τζορτζ προκαλεί προβλήματα μεταξύ Άντριου και Μπρι.

Δημοφιλέστερες