Λιροι Και Στιτς / Leroy And Stitch
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Στιτς βρίσκει το μάστορά του σε μια Νέα Περιπέτεια!
Νέοι μπελάδες! Η περιπέτεια δεν τελειώνει ποτέ καθώς τώρα η Λίλο και ο Στιτς θα έρθουν αντιμέτωποι με την περιπέτεια της ζωής τους στην ολοκαίνουργια ξεκαρδιστική περιπέτεια της Disney, Λιρόϊ και Στιτς.
Η Λίλο, ο Στιτς, ο Τζούμπα και ο Πλίκλι βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του γαλαξία, εκεί που πραγματικά θέλει ο καθένας, σαν επιβράβευση για το γεγονός ότι κατάφεραν και συγκέντρωσαν μαζί και τα 625 πειράματα. Δεν θα χαρούν όμως πολύ αυτήν την ηρεμία, γιατί οι ζωές τους θα γίνουν πάλι άνω κάτω όταν ο Δρ. Χάμστερβιλ βγαίνει από τη φυλακή και αναγκάζει τον Τζούμπα να φτιάξει ένα νέο πείραμα – το Λιρόϊ, τον κακό δίδυμο αδερφό του Στιτς. Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Χάμστερβιλ φτιάχνει ένα ολόκληρο στρατό από μικρούς, κακούς Λιρόϊ για να πετύχει τα σχέδιά του.
Τώρα ο κλήρος πέφτει στη Λίλο που πρέπει να συγκεντρώσει και πάλι όλη την ομάδα για να πολεμήσουν μαζί τον στρατό των Λιρόι. Και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, οι τέσσερις φίλοι ανακαλύπτουν ότι μόνο ενωμένοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι!

Δημοφιλέστερες