Φιλια Και Σφαιρες / Kiss Kiss Bang Bang
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Βαλ Κίλμερ και η Μισέλ Μόναγκαν απαρτίζουν ένα «σκληροπυρηνικό» τρίο. Αξέχαστες ερμηνείες, καθηλωτική δράση και απολαυστικές ατάκες.
Λένε πως τα χρήματα και ο έρωτας δεν «κολλάνε», όμως δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τον Χάρι Λόκχαρτ, που προσπαθεί να βρει τον ιδανικό συνδυασμό. Ξαφνικά, από μικροκακοποιός καταλήγει στο... Χόλιγουντ όπου εκεί πρόκειται να περάσει οντισιόν για να υποδυθεί ένα ντετέκτιβ σε ταινία και να πάρει μαθήματα για τον ρόλο από έναν πραγματικό ιδιωτικό ντετέκτιβ. Τώρα το μόνο πράγμα που απομένει για τον Χάρι είναι να πείσει το κορίτσι των ονείρων του πως είναι αληθινός ντετέκτιβ! Βέβαια αυτό θα συμβεί αφού πρώτα καταφέρει να μην σκοντάψει πάνω στα... πτώματα που θα βρεθούν στο δρόμο του καθώς η κινηματογραφική περιπέτεια θα αναμιχθεί με την πραγματικότητα.
Φώτα, κάμερες και αμείωτη δράση! Ο Σέιν Μπλακ («Φονικό Όπλο») γράφει το σενάριο και πραγματοποιεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με έναν έξυπνο συνδυασμό buddy movie και σφιχτοδεμένου νουάρ σε παραγωγή Τζόελ Σίλβερ. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Βαλ Κίλμερ και η Μισέλ Μόναγκαν απαρτίζουν το «σκληροπυρηνικό» τρίο ένας αφελής μηχανορράφος, ένας σκληροτράχηλος ομοφυλόφιλος ντετέκτιβ και μια φέρελπις ηθοποιός, που εμμένει πεισματικά στις φιλοδοξίες της.
Απολαύστε τους!

Δημοφιλέστερες