Πιαστε Το Κοριτσι / Who's That Girl
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Βασίλισσα της ποπ πρωταγωνιστεί σε μια τρελή, χιουμοριστική περιπέτεια, που αποδεικνύει πως η φαρσοκωμωδία ζει και βασιλεύει!


Τέσσερα χρόνια άδικης φυλάκισης δεν κατάφεραν να «τσακίσουν» το ελεύθερο πνεύμα και την αποφασιστικότητα της Νίκι Φιν. Η ένθερμη κοπέλα, που μόλις αποφυλακίστηκε υπό όρους, αποφασίζει να «καθαρίσει» το όνομά της και δεν διστάζει να αναστατώσει τη Νέα Υόρκη με το πιο διασκεδαστικό τρόπο.
«Η Μαντόνα είναι μια αισθησιακά ελκυστική γυναίκα και ως ηθοποιός, άψογη στη συνεργασία της» έγραψε ο Βίνσεντ Κάνμπι των New York Times για την ερμηνεία της στην ταινία «Πιάστε το Κορίτσι». Η σούπερσταρ του μουσικού και κινηματογραφικού στερεώματος αποδεικνύεται ένα πηγαίο κωμικό ταλέντο ενώ δεν παραλείπει να τραγουδήσει τέσσερα εκπληκτικά κομμάτια της (Causing a Commotion, The Look of Love, Can’t Stop και το ομότιτλο κομμάτι). Συμπρωταγωνιστής ο Γκρίφιν Ντιούν στο ρόλο ενός νευρικού, συνεσταλμένου δικηγόρου, που ενώ αναζητά σύζυγο, παρεκκλίνει από την πορεία του όταν μπλέκει με την... «χειμαρρώδη» καλοσύνη της Νίκι. Μια τρελή, χιουμοριστική περιπέτεια, που αποδεικνύει πως η φαρσοκωμωδία ζει και βασιλεύει!

Δημοφιλέστερες