Τζοϊ Κυκλος 1 Δισκος 2 / Joey Season 1 9-16
  • Δευτερεύων τίτλος: Joey Season 1 9-16
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D5848
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 165'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Α’ Πλευρά
Ο Τζόι και το Κορίτσι των Ονείρων του, (Μέρος 2ο)
Σενάριο: Ρόμπερτ Κάρλοκ
Σκηνοθεσία: Γκάρι Χάλβορσον
Η σχέση του Τζόι και της Ντόνα συναντά ένα σημαντικό εμπόδιο: ο πρώην φίλος της Ντόνα είναι πρόθυμος να τα ξαναβρούν! Ο Τζόι ζητά διορία επτά ημερών από τη Ντόνα για να την κερδίσει.
Ο Τζόι και η Ακρόαση
Σενάριο: Τζον Κουέιντανς
Σκηνοθεσία: Σέλντον Επς
Ο Τζόι προσεγγίζει μια παρέα «ανθρώπων του Χόλιγουντ» και δεν αργεί να δεχτεί πρόταση για μια οντισιόν, που όμως θίγει τον εγωισμό του: πρόκειται να «δοκιμαστεί» στο ρόλο ενός πατέρα!
Ο Τζόι και το Ταξίδι
Σενάριο: Βανέσα Μακάρθι
Σκηνοθεσία: Κέβιν Σ. Μπράιτ
Ο Τζόι λαμβάνει μια πρόσκληση για να παραστεί ως κριτής σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στο Λας Βέγκας και η Τζίνα, ο Μάικλ και η Άλεξ αποφασίζουν να τον ακολουθήσουν. Η Τζίνα ενθουσιάζεται όταν ο Τζόι της εκμυστηρεύεται το κρυφό αλλά ένδοξο παρελθόν του ως ο «Μάγος του Μπλάκτζακ».
Ο Τζόι και η Ανατροπή
Τηλεσενάριο: Κρεγκ Ντι Γκρεγκόριο
Σενάριο: Τζον Πόλακ
Σκηνοθεσία: Κέβιν Σ. Μπράιτ
Ο Τζόι δεν μπορεί να απολαύσει το Πνεύμα των Χριστουγέννων στο ηλιοφώτιστο Λος Άντζελες. Προβλήματα όμως ανακύπτουν όταν ο Τζόι αποκαλύπτει στον Τύπο μια σεναριακή ανατροπή στη σειρά που πρωταγωνιστεί, με αποτέλεσμα τώρα να ανησυχεί μήπως ο παραγωγός της σειράς αποφασίσει να... δολοφονήσει τον ρόλο του!
Β’ Πλευρά
Ο Τζόι και το η Γευστική Δοκιμή
Σενάριο: Σάνα Γκόλντμπεργκ Μίχαν & Σκοτ Σίλβερι
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σουίμερ
Ένας αμείλικτος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άλεξ και τη Τζίνα καθώς ανταγωνίζονται στο... καλύτερο μαγείρεμα λαζανιών! Η απαίτηση της Λόρεν να πάψει η σχέση μεταξύ του Τζόι και της Κέιτι έχει απρόβλεπτες συνέπειες.
Ο Τζόι και η Πρεμιέρα
Σενάριο: Ματ Χάμπαρντ
Σκηνοθεσία: Κέβιν Σ. Μπράιτ
Αλλόκοτοι συνδυασμοί λαμβάνουν χώρα στο πάρτι πρεμιέρας της σειράς «Deep Powder»: η Τζίνα συνομιλεί με τον πρώην φίλο της Λόρεν, ο Μάικλ κορτάρει ένα όμορφο κορίτσι αλλά και ένα... ίνδαλμα της παιδικής ηλικίας του ενώ ο Τζόι «κολλά» με την... Λόρεν;!
Ο Τζόι και ο Βοηθός
Σενάριο: Τζον Κουέιντανς & Μπράιαν Κέλεϊ
Σκηνοθεσία: Άντριου Ντ. Γουέιμαν
Τι χρειάζεται κάθε διασημότητα; Έναν γραμματέα, που να φροντίζει για τα ραντεβού του και να παραγγέλνει... πίτσες! Ο Τζόι πιστεύει πως έχει προσλάβει τον πλέον κατάλληλο για τη θέση... μέχρι τη στιγμή που ο τελευταίος χάνει τα μυαλά του για την Τζίνα!
Ο Τζόι σε τηλεοπτική εκπομπή
Σενάριο: Ντότι Έιμπραμς
Σκηνοθεσία: Άντριου Γουέιμαν
Ο Τζόι είναι προσκαλεσμένος στο «Αποψινό Σόου»... αν βέβαια φτάσει εκεί έγκαιρα! Όμως μια κυκλοφορική συμφόρηση τον καθηλώνει στο δρόμο ενώ η Τζίνα φλερτάρει με τους οδηγούς και ο Μάικλ δεν αργεί να μπλέξει σε μπελάδες.

Δημοφιλέστερες