Τζοϊ Κυκλος 1 Δισκος 1 / Joey Season 1 1-8
  • Δευτερεύων τίτλος: Joey Season 1 1-8
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D5847
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 174'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Α’ Πλευρά
Πιλοτικό επεισόδιο
Σενάριο: Σάνα Γκόλντμπεργκ Μίχαν & Σκοτ Σίλβερι
Σκηνοθεσία: Κέβιν Σ. Μπράιτ
Εμπρός για το Χόλιγουντ! Όλα πάνε καλά μέχρι τη στιγμή που ακυρώνεται η προβολή της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Τζόι ενώ παράλληλα το σόου που είχε απορρίψει σημειώνει τεράστια επιτυχία. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Μάικλ αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι του και να εγκατασταθεί στο σπίτι του «άνετου» θείου του.

Ο Τζόι και ο Φοιτητής
Σενάριο: Σάνα Γκόλντμπεργκ – Μίχαν & Σκοτ Σίλβερι
Σκηνοθεσία: Κέβιν Σ. Μπράιτ
Ο Τζόι σκοπεύει να... εκπαιδεύσει τον Μάικλ στο κυνήγι των γυναικών, όμως η Τζίνα του χαλά τα σχέδια καθώς καταφθάνει σπίτι απρόσκλητη. Παράλληλα ο Τζόι ανακαλύπτει γιατί η Άλεξ έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο «Note-zi».

Ο Τζόι και το Πάρτι
Σενάριο: Ρόμπερτ Κάρλοκ
Σκηνοθεσία: Γκέιλ Μανκούζο
Ο Τζόι και ο Μάικλ αποφασίζουν να διοργανώσουν ένα πάρτι και ο αντίζηλος του τελευταίου στο κολέγιο ανακοινώνει πως σκοπεύει να παραστεί με την κοπέλα του. Συνεπώς, ο Μάικλ χρειάζεται κι αυτός επειγόντως μια κοπέλα στο πλάι του και η Άλεξ προσφέρεται εθελοντικά να παραστήσει το ταίρι του.

Ο Τζόι και η Λέσχη Βιβλίου
Σενάριο: Τζον Κουέιντανς
Σκηνοθεσία: Άντριου Ντ. Γουέιμαν
Προκειμένου να εντυπωσιάσει μια κοπέλα, μέλος του κλαμπ της βιβλιοθήκης του κολεγίου, ο Μάικλ δέχεται να κάνει μια εργασία πάνω στη ρομαντική νουβέλα «Λογική και ευαισθησία». Όταν όμως τελικά βρίσκει το θάρρος να την κορτάρει, ανακαλύπτει πως η κοπέλα είναι ήδη δεσμευμένη... με τον Τζόι!

Β’ Πλευρά

Ο Τζόι και η Καταιγίδα
Σενάριο: Βανέσα Μακάρθι
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σουίμερ
Τώρα τελευταία υπάρχει πολλή δουλειά! Ο Τζόι προσλαμβάνεται ως αντικαταστάτης του πρωταγωνιστή σε τρία διαφορετικά έργα. Τότε συμβαίνει το αναπάντεχο: και οι τρεις πρωταγωνιστές αποχωρούν από το σκηνικό και τώρα ο Τζόι πρέπει να βρει έναν τρόπο για να παρίσταται ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία!

Ο Τζόι και η Νέμεσις
Σενάριο: Σέρι – Μπίλσινγκ Γκράχαμ & Έλεν Πλάμερ
Σκηνοθεσία: Κέβιν Σ. Μπράιτ
Τα μητρικά ένστικτα της Τζίνα αφυπνίζονται όταν ξαφνικά ο Μάικλ αρρωσταίνει. Έτσι εγκαθίσταται στο σπίτι του Τζόι και ο τελευταίος μετακομίζει στο δικό της όπου εκεί ανακαλύπτει τυχαία το... ταίρι της που το κρατά κρυφό απ’ όλους!


Ο Τζόι και ο Σύζυγος
Σενάριο: Μπράιαν Κέλεϊ
Σκηνοθεσία: Γκέιλ Μανκούζο
Τελικά ο σύζυγος της Άλεξ επιστρέφει σπίτι και ενώ στην αρχή είναι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι στη φιλία που συνδέει την Άλεξ με τον Τζόι, αλλάζει γνώμη όταν συναντά τον τελευταίο. Εντωμεταξύ όταν η Τζίνα εξομολογείται στον Τζόι πόσο απογοητευμένη είναι από τη δουλειά της, αυτός της προσφέρει χρήματα για να ανοίξει ένα δικό της ινστιτούτο καλλονής.

Ο Τζόι και το Κορίτσι των Ονείρων του, (Μέρος 1ο)
Σενάριο: Μπράιαν Μπάκνερ
Σκηνοθεσία: Γκάρι Χάλβορσον
Η Ντόνα, ο παλιός σχολικός έρωτας του Τζόι μόλις επέστρεψε στην πόλη και οι δυο τους δεν αργούν να... πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Παράλληλα, ο Μάικλ προσπαθεί να ξαναζήσει τις ένδοξες μέρες του στην Little League.

Δημοφιλέστερες