Ταισον / Tyson
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Οι Ισχυροί Δύσκολα Λυγίζουν
Κρατήστε μια θέση στο Ρινγκ για τον Τάισον
Από την ανέχεια στα πλούτη και από τους βίαιους δρόμους του Μπρούκλιν στη κορυφή του παγκόσμιου πρωταθλήματος πυγμαχίας. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον.
Μέχρι τα 13 του χρόνια, ο Τάισον είχε συλληφθεί 38 φορές για αξιόποινες πράξεις και η προσαγωγή του στα αναμορφωτήρια ήταν συχνή για αυτόν το νέο που βάδιζε προς τη καταστροφή. Όλα άλλαξαν τη στιγμή που τον ανακάλυψε ο θρυλικός προπονητής Κας Ντ’Αμάτο (Τζορτζ Σ. Σκοτ) ο οποίος τον ανέλαβε υπό τη προστασία του, και μετά από στενή εκπαίδευση και καθοδήγηση, τον βοήθησε να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της σύγχρονης πυγμαχίας. Όσο θρυλική όμως κι αν ήταν η άνοδος του Τάισον, τόσο απότομη ήταν και η πτώση του. Από την έπαυλη των εκατομμυρίων δολλαρίων κατέληξε σε ένα μικρό κελί της φυλακής ενώ οι σχέσεις του με τον μεγάλο άντρα της πυγμαχίας Ντον Κινγκ και τη σύζυγο του Ρόμπιν Γκίβενς πέρασαν μεγάλες διακυμάνσεις.
Πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία της ζωής του σύγχρονου μύθου του αθλητισμού συνθέτουν αυτή την ισχυρή - σα γροθιά ιστορία που θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Δημοφιλέστερες