Η Πτηση Του Φοινικα / Flight Of The Phoenix
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Όταν οι πιλότοι Φρανκ Τάουνς και Έι Τζέι πετάνε μέχρι τη Μογγολία για να απομακρύνουν το προσωπικό μιας βάσης πετρελαιοπηγών που βρίσκεται εκεί, δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Αυτό που έμοιαζε με μία αποστολή ρουτίνας, γρήγορα θα μετατραπεί σε αγώνα ζωής και θανάτου.
Λίγη ώρα μετά την απογείωση τους και ενώ βρίσκονται πάνω από την έρημο Γκόμπι, το αεροπλάνο πέφτει σε μία τεράστια ανεμοθύελλα που καταστρέφει την κεραία του και ολόκληρη την αριστερή μηχανή. Καθώς η άμμος και τα χαλίκια βομβαρδίζουν την άτρακτο, το αεροπλάνο αναταράζεται βίαια και ο Τάουνς κάνει αναγκαστική προσγείωση στη μέση της πιο απειλητικής ερήμου του πλανήτη - και είναι μέσα Ιουλίου... Το αεροπλάνο έχει πάθει σοβαρές ζημιές και είναι αδύνατο να επισκευαστεί. Οι έντεκα επιζώντες επιβάτες και το πλήρωμα βρίσκονται αβοήθητοι με ελάχιστα αποθέματα νερού και φαγητού. Καθώς εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλο και η ατμόσφαιρα αρχίζει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα, η κατάστασή τους γίνεται ακόμα πιο απελπιστική. Ένας εκκεντρικός και μυστηριώδης άνθρωπος εν ονόματι Έλιοτ - που προστέθηκε στη λίστα των επιβατών την τελευταία στιγμή - αναζωογονεί τις ελπίδες κάνοντας μια ανατρεπτική πρόταση: να χτίσουν τον "Φοίνικα", ένα άλλο αεροπλάνο από τα συντρίμμια του μεταγωγικού C-119 που τους μετέφερε. Ο Τάουνς και οι υπόλοιποι απορρίπτουν το σχέδιο του Έλιοτ αφού το θεωρούν άσκοπο, αν όχι γελοίο, αφού κάτι τέτοιο θα ήθελε πολλή δουλειά και κούραση και έτσι θα έχαναν γρηγορότερα την ενέργεια και τα λιγοστά αποθέματά τους...
Ωστόσο, καθώς οι μέρες περνούν και τα σωστικά συνεργεία δεν έρχονται ποτέ, συνειδητοποιούν ότι το σχέδιο του Έλιοτ είναι η τελευταία τους ελπίδα. Η μόνη έξοδος διαφυγής είναι προς τα πάνω... Οι επιζώντες αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και υπό τις οδηγίες του Έλιοτ αρχίζουν την κατασκευή του Φοίνικα. Ακόμα και καθώς το πρωτότυπο αυτό αεροσκάφος παίρνει μορφή, η αποστολή μοιάζει ακατόρθωτη. Το ακατόρθωτο όμως είναι η μόνη τους επιλογή.

Δημοφιλέστερες