Mayor Of The Sunset Strip
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ήταν φιλαράκι με τους Βeatles, τους Rolling Stones, τον Έλβις Πρίσλεϊ, την Μπριζίτ Μπαρντό, τον Ντέιβιντ Μπόουι, τον Ροντ Στιούαρτ, ακόμα και τον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι. Γνωρίστε τον Ρόντνι Μπίγκενχάιμερ, δημοσιογράφο, παραγωγό ραδιοφώνου, ιδιοκτήτη κλαμπ, οπαδό της ροκ μουσικής και αθεράπευτο, αξεπέραστο φαν των ποπ σταρ.
Σ' αυτό το ντοκιμαντέρ η εκκεντρική αυτή μορφή μας ταξιδεύει στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής σκηνής από την ψυχεδέλεια των 60's και την έξαρση του πανκ στα 70's μέχρι το glam pop των 80's και την εναλλακτική σκηνή των 90's, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι άπειροι καλλιτέχνες που παρελαύνουν από την οθόνη μας διηγούνται τα ζωηρά, τα μικρά, τα αστραφτερά και τα ιδιόμορφα που σημαδεύουν την πολυτάραχη ζωή τους.

Μία ταινία για όλους όσους ασχολούνται, έστω και λίγο, με τη μουσική και για όλους όσους θα ήθελαν να ζήσουν, έστω και για λίγο, σαν να ήταν celebrities. Στην ταινία εμφανίζονται οι: Πολ ΜακΚάρτνι, Κόρτνι Λοβ, Μικ Τζάγκερ, Ντέμπι Χάρι, Σερ, Άλις Κούπερ, Τζόαν Τζετ, Νιλ Γιανγκ, Νάνσι Σινάτρα, Κιάνου Ριβς, Λίαμ Γκάλαχερ, Τόρι Έιμος, Ντέιβιντ Μπόουι, Μπεκ.