Αλιεν Εναντιον Κυνηγου / Alien Vs Predator
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Μετά την ανακάλυψη μιας αρχαίας πυραμίδας θαμμένης κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, μία ομάδα από επιστήμονες και εξερευνητές καταφτάνουν στην παγωμένη ήπειρο. Εκεί, θα βρεθούν μπροστά σε μία φρικιαστική πραγματικότητα: δύο εξωγήινες φυλές βρίσκονται σε πόλεμο. Δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο θα κερδίσει. Εμείς, θα χάσουμε.
Μία απίστευτη και τρομακτική περιπέτεια ξεκινά όταν ένας δισεκατομμυριούχος βιομήχανος, ο Τσαρλς Μπίσοπ Γουέιλαντ, φτιάχνει μία διεθνή ομάδα από αρχαιολόγους, επιστήμονες και ειδικούς ασφαλείας, με επικεφαλής την περιβαλλοντολόγο και εξερευνήτρια Αλέξα "Λεξ" Γουντς. Αποστολή τους; Να διερευνήσουν ένα μυστηριώδη "θερμό πίδακα" που φαίνεται να έχει τις πηγές του στα βάθη της Ανταρκτικής.
Αυτό που θα αντικρίσουν γύρω στα εξακόσια μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, αρχικά θα τους συνεπάρει, σύντομα όμως, θα τους τρομοκρατήσει. Ανακαλύπτουν μία πυραμίδα χτισμένη με αρχιτεκτονική που συνδυάζει στοιχεία από τους πολιτισμούς των Αζτέκων, της Αιγύπτου και της Καμπότζης. Όταν μπουν μέσα, ένα πολύπλοκο δίκτυο από θαλάμους τόσο τεχνολογικά αναπτυγμένους θα τους οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η πυραμίδα αυτή δεν είναι έργο ανθρώπινης διανόησης... Οι επιρροές είναι εμφανείς: κάποια απώτερη δύναμη, όντα μεγαλύτερης ευφυΐας, κατά πάσα πιθανότητα εξωγήινα, έχουν επέμβει. Ξαφνικά, τα τοιχώματα μετακινούνται και μέλη της ομάδας παγιδεύονται!
Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, τριγυρνώντας μέσα σε ένα λαβύρινθο από θαλάμους, έρχονται αντιμέτωποι με την τρομακτική αλήθεια: Κυνηγοί έχουν αιχμαλωτίσει μία βασίλισσα Άλιεν, η οποία κάθε εκατό χρόνια γεννάει τα αυγά της... Οι νεαροί Κυνηγοί πολεμιστές εξασκούν τις βίαιες ικανότητές τους, πάνω στους απόγονους των Άλιεν. Η ομάδα των ανθρώπων βρίσκεται χωρίς να το περιμένει, στο μέσο μίας ανατριχιαστικής "ιεροτελεστίας" και ενός πολέμου ανάμεσα στα Άλιεν και τους Κυνηγούς!

Δημοφιλέστερες