Στακα Μαν! / Stakaman!
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Κωστας (Αντωνης Καφετζοπουλος), 42 χρονων, σεμνος και μετρημενος, αδιοριστος καθηγητης μαθηματικων, κληρονομει απο τη μητερα του, καπου στην Καστορια, την πατροπαραδοτη οικογενειακη επιχειρηση, ενα γουναραδικο και το αρχοντικο της, με τον ορο να αναλαβει υπο την προστασια του, τον Πετρο (Σπυρος Καλογηρου), 70 ετων και τον Παυλο (Δημητρης Καλιβωκας), 72 ετων αντιστοιχα, τροφιμους του Γηροκομειου Αθηνων.

Η διαθηκη αποκαλυπτει οτι ενας απο τους δυο, ειναι ο πραγματικος του πατερας. Ποιος ομως; Αυτο δεν το γνωριζει ουτε η ζωηρη μακαριτισσα…

Την ιδια - αλλα δραματικη - αγωνια εχουν και τα δυο γεροντια που στην παλια αμοιβαια τους αντιπαθεια, εχει προστεθει και το θανασιμο μισος του ανταγωνισμου για την ανακαλυψη της αυθεντικης πατροτητας.

Ο δρομος για την Καστορια ειναι μακρυς και τα επεισοδια στη διαδρομη πολλα.

Ο Κωστας, αισθανεται, πως η κληρονομια αυτη μπορει να αλλαξει τη ζωη του. Οχι επειδη το ποσο, το σπιτι η το κτημα ειναι καποιας μεγαλης αξιας, αλλα πιο πολυ γιατι ειναι η αφετηρια για ενα νεο ξεκινημα. Και κυριως γιατι ειναι το μεσο για διεκδικησει την κηδεμονια της 14χρονης κορης του Κλαιρης (Δαφνη Κουτσαφτη), που η εν διαστασει συζυγος του, εγκλειστη πια σε βουδιστικο μοναστηρι, απαιτει για λογαριασμο της.

Οι δυο γεροι προσπαθουν με χιλια κολπα και πονηριες να φανε αλληλους αλλα και να βρουν σημαδια η και ενδειξεις για το ποιος ειναι ο γνησιος πατερας του Κωστα. Βαζουν και στοιχημα, σε καποια στιγμη ανακωχης, οτι ο ‘χαμενος’ μαϊμου-μπαμπας, θα αποσυρθει οικειοθελως. Ερχονται δε σε μετωπικη συγκρουση με τον μετρημενο Κωστα μια και δε χανουν ποτε την ευκαιρια να κανουν φαρσες και χοντραδες σε οποιον εχει την ατυχια να πεσει στο δρομο τους.

Ετσι η αλλοπροσαλλη παρεα, θα μπλεξει σε συγκρουσεις και κωμικα επεισοδια που θα τη βγαλουν απο το δρομο της και θα κινδυνεψει να χασει ολες τις χρονικες προθεσμιες.

Θα κερδισει ομως την ενοτητα και την αγαπη, που ενωνει μια εστω και παραξενη οικογενεια.

Δημοφιλέστερες