Ενστικτο / Instinct
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Τεό Κάλντερ, ένας υπέρ-φιλόδοξος εκπρόσωπος της ψυχιατρικής επιστήμης, ζητά ν? αναλάβει την υπόθεση του Ίθαν Πάουελ, ενός διακεκριμένου επιστήμονα στον τομέα της ανθρωπολογίας και της ζωολογίας. Ο Πάουελ είχε αποσυρθεί από τον, θεωρούμενο, πολιτισμένο κόσμο τέσσερα χρόνια πριν, προκειμένου να μελετήσει τους εναπομείναντες γορίλες στα δάση της Ρουάντα. Μια ομάδα λαθροθηρών καταφθάνει στην περιοχή και τότε ο Πάουελ εξαγριωμένος τους επιτίθεται και σκοτώνει δυο απ? αυτούς.
Τώρα εκτίει την ποινή του σ? ένα από τα πιο απάνθρωπα ιδρύματα για ψυχικά διαταραγμένους εγκληματίες κι ο Κάλντερ το βλέπει ως την πιο ιδανική περίπτωση για να δώσει μια εντυπωσιακή ώθηση τόσο στην επιστημονική του καριέρα όσο και στην περιουσία του, με τα πνευματικά δικαιώματα από την μεταφορά της ιστορίας του ανθρωπολόγου σε βιβλίο.
Γνωρίζοντας όμως καλύτερα τον Πάουελ, ο φιλοχρήματος Κάλντερ θ? αρχίσει να διαβλέπει ένα εξαιρετικό επιστημονικό πνεύμα κι ένα θαμμένο μυστικό που θα μπορούσε να σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα

Δημοφιλέστερες