Βαρια Ερωτευμενος / Shallow Hal
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Καθ? όλη τη διάρκεια της ιστορίας, λίγες έννοιες έχουν εξεταστεί σε βάθος όσο αυτή της φυσικής ομορφιάς. Φιλόσοφοι, ποιητές, επιστήμονες και θεολόγοι έχουν διαλογιστεί και εμπνευστεί από το μυστήριό της και τις διαφορετικές της μορφές. Μερικοί την ανακαλύπτουν στα θαύματα της φύσης, άλλοι, σ? ένα απλό, αινιγματικό χαμόγελο.
Υπάρχουν ακόμη κι αυτοί που ταξιδεύουν σε κάθε άκρη της γης προς αναζήτηση της απόλυτης ομορφιάς. Επιπλέον, υπάρχει κι ο Χαλ Λάρσεν, ο ορισμός του ρηχού ανθρώπου. Ο Χαλ βρίσκει την ομορφιά μόνο στα θελκτικά σώματα των φωτομοντέλων και στις κεντρικές σελίδες του Playboy.
Οι γυναίκες είναι γι? αυτόν κανονικά σκεύη ηδονής ? και η τελευταία συμβουλή του πατέρα ήταν σ? αυτή την κατεύθυνση: ?Πάντα να κοιμάσαι με την ενσάρκωση της θηλυκής ομορφιάς».
Η επιφανειακή αγάπη του Χαλ για τις γυναίκες θα αλλάξει έπειτα από την ?επέμβαση του γκουρού ? υπνωτιστή Τόνι Ρόμπινς. Το αποτέλεσμα είναι να αντικρίζει μόνο την πραγματική, εσωτερική ομορφιά τους. Και τότε εμφανίζεται στη ζωή του η υπέρβαρη και ατσούμπαλη Ρόζμαρι.
Ο Χαλ, κάτω από την επιρροή της ύπνωσης και παρασυρόμενος από την καλοσύνη της και το χιούμορ της, οραματίζεται τη Ρόζμαρι ως την επιτομή της θηλυκότητας.
Όταν ο Χαλ «επανέλθει» θα αντιμετωπίσει το πιο σημαντικό δίλημμα της ζωής του...

Δημοφιλέστερες