Τρομερα Παιδια / Wonder Boys
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Είναι ολοφάνερο πως ο Γκράντι Τριπ (Mάικλ Ντάγκλας) έχει φτάσει στα όριά του. Ένας πρώην πετυχημένος, που γνώρισε τις λογοτεχνικές δάφνες χάρη σ΄ ένα εντυπωσιακό πρώτο μυθιστόρημα, βλέπει τώρα τον εαυτό του να βουλιάζει στη μιζέρια της μέσης ηλικίας, έχοντας χρεωμένα στο παρελθόν του μια σειρά από πρώην συζύγους, μια βαλτωμένη θητεία ως καθηγητής πανεπιστημίου κι ένα πολύ-αναμενόμενο καινούργιο μυθιστόρημα που αριθμεί 2.500 σελίδες αλλά καμιά διάθεση, εκ μέρους του συγγραφέα, να γράψει τη λέξη ΄τέλος΄.
Την παραμονή ενός πανεπιστημιακού συνεδρίου συγγραφέων, καταφθάνει στην πόλη ο Τέρι Κράμπτρι (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), ο καλύτερος φίλος και εκδότης του Γκράντι, σέρνοντας ξοπίσω του μια φανταχτερή τραβεστί. Ο Τέρι ελπίζει ότι θα καταφέρει να δώσει στο φίλο του τα ερεθίσματα για να τελειώσει το μυθιστόρημα, η πιθανή επιτυχία του οποίου θα είναι μια σωτηρία και για τους δύο. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα σαββατοκύριακο στη διάρκεια του οποίου ο Γκράντι, με τη συμβολή του Τέρι, θα καταστρέψει δυο γάμους, θα αποτρέψει μια αυτοκτονία και θα χάσει το ένα και μοναδικό αντίτυπο του μυθιστορήματός του.
Επιπλέον, ο καλύτερος του μαθητής, ο ιδιόρρυθμος Τζέιμς Λέερ (Τόμπι Μαγκουάιρ) σκοτώνει τον τυφλό σκύλο της Σάρα (Φράνσις ΜακΝτόρμαντ), ερωμένης του Γκράντι, και κλέβει το συλλεκτικό τζάκετ της Μονρόε από τον σύζυγο της! Το χάος είναι μια κωμική καθημερινότητα.

Δημοφιλέστερες