Πως Να Σκοτωσεις Το Σκυλο Του Γειτονα / How To Kill Your Neighbor's Dog
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Πίτερ ΜακΓκόουαν είναι ένας πετυχημένος θεατρικός συγγραφέας που ζει στο Λος Άντζελες μαζί με την όμορφη γυναίκα του Μέλανι απολαμβάνοντας την φήμη και την επιτυχία του, μέχρις ότου τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά.
Η γυναίκα του τον πιέζει να κάνουν ένα παιδί, ο ατζέντης του τον πιέζει να τελειώσει επιτέλους το καινούργιο του έργο, η μητέρα του έρχεται να μείνει στο σπίτι τους και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Πίτερ πάσχει από αϋπνίες και ο σκύλος του γείτονα δε σταματά ούτε στιγμή να γαβγίζει. Και ενώ η ζωή του δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, η Έιμι, ένα εξάχρονο κοριτσάκι μετακομίζει με την μητέρα της στην γειτονιά και η παρουσία της μοιάζει να έχει καταλυτική επίδραση στη ζωή του και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.
Μ? ένα σενάριο που ισορροπεί με θαυμάσιο τρόπο ανάμεσα στο καυστικό χιούμορ και την τρυφερότητα, η ταινία του Μίκαελ Καλέσνικο κατάφερε να κάνει έναν θριαμβευτικό γύρο στα φεστιβάλ του κόσμου μαζεύοντας βραβεία κατ? εξακολούθηση και καθιερώνοντας τον δημιουργό της σας έναν από τους νέους αμερικανούς σκηνοθέτες που αξίζει να προσέξουμε.

Δημοφιλέστερες