Μαιρη Ποππινς / Mary Poppins
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Συνολικά η ταινία προτάθηκε για 13 Βραβεία Oscar®!
Ταξιδέψτε σε έναν μαγευτικό κόσμο, όπου απρόβλεπτα κινούμενα σχέδια συνδυάζονται με μοναδικά οπτικά εφφέ και βραβευμένη με Oscar® μουσική, δημιουργώντας την πιο αγαπημένη και συναρπαστική ταινία του Walt Disney. Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει δυναμικά με την πιο ανανεωμένη εμφάνισή της μέχρι σήμερα, στη συλλεκτική 2-Disc 45η Επετειακή Ειδική Έκδοση!

Μόλις συναντήσετε την σχεδόν τέλεια νταντά Μαίρη Πόπινς (Τζούλι Άντριους) τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Κάθε αγγαρεία, μετατρέπεται μονομιάς σε παιχνίδι και κάθε συνηθισμένη μέρα με μαγικό τρόπο μεταμορφώνεται σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Μαζί της, θα γνωρίσετε αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσά τους και τον αξιαγάπητο, πολυτάλαντο καπνοδοχοκαθαριστή Μπερτ (Ντικ Βαν Ντάικ), που θα σας ξεναγήσουν σε έναν ονειρεμένο, παραμυθένιο κόσμο.
Ανακαλύψτε τι κρύβει το μαγικό βαλιτσάκι της Μαίρης, παρακολουθείστε τις αποκλειστικές πρόσθετες παροχές και μάθετε περισσότερα για την πιο «σουπερμοναδικοκαταπκληκτικοαξέχαστη» παραγωγή του Μπρόντγουεϊ Μαίρη Πόπινς. Μία διαχρονική κλασική ταινία της Ντίσνεϊ που θα κάνει όλους σας να σιγοτραγουδάτε «Σουπερκαλιφρατζιλιστικεξπιαλιντόσιους»!

ΟΣΚΑΡ
Α΄ Γυναικείου Ρόλου

1964
Μοντάζ

1964
Μουσικής

1964
Τραγουδιού
Chi Chim Cher-ee
1964
Οπτικών Εφέ

1964