The Rose
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Σε αυτή την ταινία στην οποία η εξαιρετική ερμηνεία της Μπετ Μίντλερ της απέφερε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, η Μπετ Μιντλερ υποδύεται μια πετυχημένη ροκ τραγουδίστρια η οποία στο απόγειο της δόξας της βρίσκεται ολοκληρωτικά βουτηγμένη στο αλκοόλ τα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις, κάτι που τελικά θα την οδηγήσει στην καταστροφή.
Παγιδευμένη σε μια κόλαση που η ίδια δημιούργησε, θα ζητήσει από τον μάναντζέρ της (τον οποίο υποδύεται ο Άλαν Μπέιτς) να διακόψει την περιοδεία της. Όταν εκείνος αρνηθεί θα ζητήσει καταφύγιο και αγάπη στην αγκαλιά ενός περιπλανώμενου άντρα όμως τελικά ούτε εκείνος θα μπορέσει να αντέξει την αυτοκαταστροφική της συμπεριφορά.
Αν και δεν πρόκειται για την βιογραφία της Τζάνις Τζόπλιν, η ιστορία της ηρωίδας έχει πολλές ομοιότητες με αυτήν της διάσημης τραγουδίστριας.
Ο χαρακτήρας της Μίντλερ ονομάζεται «Rose» κατά το «Pearl» της Τζόπλιν, πίνει όπως και εκείνη southern comfort επί σκηνής και γυρίζει στην πόλη της καταγωγής της επιδεικνύοντας τον καινούριο διάσημο εαυτό της όπως έκανε η Τζόπλιν σε μια συνάντηση των παλιών συμμαθητών της.

Δημοφιλέστερες