Ο Γιατρος Ξανατρελαθηκε / Doctor Dolittle 2
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


O γνωστός γιατρός Ντουλίτλ με την ικανότητα να μιλάει στα ζώα επιστρέφει δριμύτερος! Αυτή τη φορά το ζωικό βασίλειο αναζητά τη βοήθεια του γιατρού για να σώσει το δάσος από τους καταπατητές γης και επίδοξους κατασκευαστές ουρανοξυστών.
O Ντουλίτλ σκαρφίζεται ένα σχέδιο που ελπίζει ότι θα αποφέρει δια νόμου τη σωτηρία του: να βρει ένα υπό εξαφάνιση ζώο που θα θεωρηθεί προστατευόμενο είδος. Έτσι ανακαλύπτει την Άβα, μια σπάνια αρκούδα, τη μοναδική που έχει απομείνει στο απειλούμενο δάσος. Για να ολοκληρωθεί το σχέδιο, πρέπει να βρεθεί ένα ταίρι για την Άβα.
O Ντουλίτλ συναντά τον Άρτσι, έναν εξυπνάκια αρκούδο που εργάζεται σε τσίρκο, ζει στην πόλη και λατρεύει το fast food! Ο γιατρός όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα εξής? έκτακτα περιστατικά: την ανικανότητα του Άρτσι να ζήσει σ? ένα περιβάλλον όπου το ποπκόρν και τα χάμπουργκερ απουσιάζουν από το διαιτολόγιό του, το γεγονός ότι η Άβα δεν εντυπωσιάζεται από τα καμώματα του υποψήφιου? γαμπρού και τον αναπάντεχο έρωτα του πιστού του σκύλου με έναν λύκο του δάσους!
Ένα ξεκαρδιστικό sequel, με όλα τα ζώα υποψήφια για Όσκαρ? ερμηνείας και τον Έντι Μέρφι σε ένα σπαρταριστό κρεσέντο ανωτάτης κτηνιατρικής!

Δημοφιλέστερες