Ο Ανδρας Που Εκλαιγε / The Man Who Cried
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ρωσία, δεκαετία του ?20. Η πεντάχρονη Σούζι (Kριστίνα Ρίτσι) φυγαδεύεται από τη Ρωσοεβραϊκή οικογένεια της, προκειμένου να γλιτώσει απ΄ το διωγμό που υφίστανται οι Εβραίοι. Προορισμός της είναι η Αμερική όπου θα συναντήσει τον πατέρα της. Δυστυχώς, το όνειρό της δε θα πραγματοποιηθεί, αφού έπειτα από μια απάτη εις βάρος των συνοδών της, η Σούζι θα καταλήξει στην Αγγλία.
Μια δεκαετία αργότερα κι αφού ανακαλύψει το χάρισμα της ωραίας φωνής της, αποφασίζει να φύγει για το Παρίσι ώστε να μαζέψει χρήματα και να πραγματοποιήσει επιτέλους το ταξίδι της στην Αμερική. Στο Παρίσι θα γνωρίσει τη Λόλα (Κέιτ Μπλάνσετ), μια σαγηνευτική και φιλόδοξη Ρωσίδα και θα γίνει προστατευόμενή της.
Μαζί θα καταφέρουν να βρουν δουλειά στην όπερα, όπου και θα συναντήσουν τον Ντάντε (Τζον Τορτούρο), έναν εκπληκτικό τενόρο. Η Σούζι αρχικά θα γοητευτεί από τη μαγευτική φωνή του, που της θυμίζει τον πατέρα της. Σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι ο Ντάντε είναι ένας καιροσκόπος με φασιστικές τάσεις, που γοητεύεται από τα ξανθά χαρακτηριστικά της Λόλα.
Τότε θα γνωρίσει τον Σεζάρ (Τζόνι Ντεπ), έναν τσιγγάνο εκπαιδευτή αλόγων, ο οποίος τη μαγεύει με το ατίθασο πνεύμα του. Ένα μεθυστικό πάθος γεννιέται ανάμεσα τους. Είναι τσιγγάνος και είναι Εβραία. Ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αναγνωρίζει ένα σύμμαχο απέναντι στις προσβολές και τις διώξεις που τους κυκλώνουν ασφυκτικά. Οι Ναζί κυριαρχούν σε όλη την Ευρώπη και οι δυο τους βρίσκονται παγιδευμένοι στη δίνη του πολέμου.

Δημοφιλέστερες