Στην Πρωτη Γραμμη Τομος 3 / Band Of Brothers 3:crossroads , Bastogne
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗΒΕΝ ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ
Μια χούφτα άνδρες, που αντιμετώπισαν τον μέγιστο κίνδυνο, επέδειξαν την υπέρτατη ανδρεία, βίωσαν τον απόλυτο φόβο, και… έγιναν θρύλοι!
Βασισμένη στο ομώνυμο Best-seller του Στήβεν Ε. Αμπρόουζ, η ταινία αφηγείται το έπος των ανδρών του 506ου Σμήνους, της 101ης Αεροπορικής Μοίρας, που έμεινε γνωστό στην ιστορία ως “Easy Company”! Με βάση τις αφηγήσεις των επιζώντων στρατιωτών, την αλληλογραφία τους και τα χρονικά των εφημερίδων εκείνης της εποχής, ξεδιπλώνονται άγνωστα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ηρωικές στιγμές αυτών των ανδρών, όπως η πτώση τους με αλεξίπτωτα στην κατεχόμενη Γαλλία την ημέρα της Απόβασης των Συμμάχων, η λυσσαλέα αντίσταση τους στη Μάχη των Αρδεννών και η θεαματική κατάληψη της απρόσιτης «Αετοφωλιάς» του Χίτλερ, στο Berchtesgaden!

5ο Μέρος: Σταυροδρόμια. Ο 5ος Λόχος σώζει τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ο Λοχαγός Ουίντερς αναλαμβάνει το 2ο Τάγμα. Οι γερμανοί εισβάλλουν στο Δάσος των Αρδεννών.
6ο Μέρος: Η Μάχη των Αρδεννών. Οι άνδρες της 101ης Αεροπορικής Μοίρας υπερασπίζονται, σαν σύγχρονοι Λεγεωνάριοι, την Μπαστόν, χωρίς πυρομαχικά, ρουχισμό και προμήθειες!

Δημοφιλέστερες