Σαρκικη Εξαρτηση / Intimacy
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ένας άνδρας υποδέχεται μια γυναίκα στο ακατάστατο διαμέρισμά του. Είναι Τετάρτη και το ταξί της την περιμένει απέξω. Οι κουβέντες τους λιγοστές και αμήχανες. Τα βλέμματα εντείνουν τη σιωπή. Τα δυο σώματα καταλήγουν γυμνά και ξαπλωμένα στο βρώμικο πάτωμα, δίπλα από το τραπέζι. Το σεξ μεταξύ τους είναι άγριο και ζωώδες δίχως ίχνος τρυφερότητας, όπως ακριβώς και η συνάντησή τους.
Την ίδια μέρα και ώρα, μία εβδομάδα μετά, η γυναίκα είναι πάλι στην πόρτα του. Χωρίς χρονοτριβές βγάζουν τα ρούχα τους. Μια υποψία ύπνου στην αγκαλιά του. Αμέσως όμως συνέρχεται κι εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα. Εκείνος δεν ξέρει ούτε που μένει, ούτε από που είναι.
Πλέον δεν μπαίνει καν μέσα στο σπίτι του. Τον βρίσκει στο υπόγειο όπου, ελλείψει χρημάτων, μερικές κουβέρτες επάνω στο χαλί αντικαθιστούν το κρεβάτι. Ένα δωμάτιο όπου τα πάντα επιτρέπονται.
Η σχέση τους γεννήθηκε για να είναι αποκλειστικά σαρκική. Σεξ χωρίς οικειότητα. Δεσμός δίχως δέσμευση. Μέχρι που εκείνος αισθάνεται την ανάγκη να αναζητήσει την ταυτότητα της άγνωστης ερωμένης του...

Δημοφιλέστερες