Οι Αγγελοι Του Τσαρλι / Charlies Angels
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ένα τρίο από σοφιστικέ ιδιωτικές ντετέκτιβ - οπλισμένες με high-tech gadgets, με αεροδυναμικά αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, απίστευτες τεχνικές πολεμικών τεχνών και μια μεγάλη γκάμα κοστουμιών για μεταμφιέσεις -, αφήνει ελεύθερες τις απίθανες ικανότητές τους στη γη, τον αέρα και τη θάλασσα, προκειμένου να εντοπίσουν έναν επιχειρηματία-ιδιοφυία στα κομπιούτερ που έχει πέσει θύμα απαγωγής και για να προστατεύσουν την απόρρητη εφεύρεσή του από όλα τα επικίνδυνα χέρια και φονικά μυαλά.

Είναι πανέμορφες, πανέξυπνες και δουλεύουν για τον Τσάρλι. Είναι οι `Αγγελοι του Τσάρλι`, οι τρεις θηλυκές ντετέκτιβ που εργάζόνται για λογαριασμό του μυστηριώδους Τσάρλι, ο οποίος βρίσκει πάντοτε έξυπνους τρόπους για να αποφεύγει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους πελάτες του. Πρόκειται για μία σέξι ταινία γοργών ρυθμών, εμπνευσμένη από τη θρυλική κωμική και περιπετειώδη τηλεοπτική σειρά του `70.

Η Νάταλι (Κάμερον Ντίαζ), η Ντίλαν (Ντρου Μπάριμορ) και η ?λεξ (Λούσι Λιου), παρέα με τον Μπόσλεϊ (Μπιλ Μάρεϊ), το δεξί χέρι του `άφαντου` Τσάρλι Τάουνσεντ (με την αυθεντική φωνή του Τζον Φόρσαϊθ), πρέπει να επιλύσουν μία μπλεγμένη υπόθεση δολοφονίας και εκδίκησης, η κακή έκβαση της οποίας θα μπορούσε να καταστρέψει τη διατήρηση της ιδιωτικότητας σε ολόκληρον τον κόσμο, αλλά και να σημάνει το τέλος του Τσάρλι και των Αγγέλων του.

Ο Έρικ Νοξ (Σαμ Ρόκγουελ), ο ελκυστικός και ιδιοφυής ιδρυτής της εταιρείας Knox Technologies, έχει μόλις απαχθεί από το ίδιο το γραφείο του. Ο Νοξ έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα software αναγνώρισης φωνής, το οποίο είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό και από την τρέχουσα τεχνική αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το επιστημονικό πρωτοποριακό αυτό εύρημα θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό, εάν έπεφτε σε λάθος χέρια.

Μετά την απαγωγή του Νοξ, η Πρόεδρος της εταιρείας Βίβιαν Γουντ (Κέλι Λιντς) ξέρει ότι μπορεί να στραφεί για βοήθεια σε έναν και μόνο άνδρα, αλλά και στις τρεις υπαλλήλους του. Έχοντας αναλάβει τον εντοπισμό του Νοξ, οι ?γγελοι του Τσάρλι βάζουν στο μάτι τον βασικό του αντίπαλο, τον Ρότζερ Κόργουιν (Τιμ Κάρι), τον ιδιοκτήτη της Red Star Systems, του μεγαλύτερου δορυφορικού δικτύου τηλεπικοινωνιών στον κόσμο.

Μεταμφιεσμένες ενίοτε σε γκέισες, χορεύτριες της κοιλιάς, γκαρσόνες, αλλά και σε οδηγούς αγωνιστικών αυτοκινήτων, οι ?γγελοι και ο Μπόσλεϊ αναζητούν ίχνη, στοιχεία και αποδείξεις. Έτσι, δεν αργούν να εισχωρήσουν στον φιλικό και επαγγελματικό κύκλο του Κόργουιν. Φαίνεται ότι οι ?γγελοι βρίσκονται στο σωστό δρόμο και κοντά στην επίλυση της δύσκολης αυτής υπόθεσης... ώσπου η Ντίλαν ανακαλύπτει ένα μυστικό που θα ανατρέψει τα πάντα και θα θέσει για μια ακόμη φορά σε κίνδυνο τη ζωή όλων τους και κυρίως του Τσάρλι.

Πηδάνε έξω από αεροπλάνα και ελικόπτερα, επεμβαίνουν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μεταμφιέζονται ευφάνταστα - αυτή είναι η καθημερινή επαγγελματική ρουτίνα των ?γγελων του Τσάρλι. Παράλληλα, συνδυάζουν τις σωστές δόσεις της έξυπνης δουλειάς ενός μυστικού πράκτορα, με τα ευρήματα της άμυνας και των πολεμικών τεχνών, τα σωματικά προσόντα και τη φονική θηλυκή γοητεία τους, προκειμένου να επιβιώσουν στην πλέον ριψοκίνδυνη υπόθεση που ανέλαβαν ποτέ.

Η ταινία πραγματοποίησε το εντυπωσιακό άνοιγμα των 40,5 εκατ. δολαρίων στην Αμερική.

Δημοφιλέστερες