Red 2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η φοβερή παρέα του RED επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερα κέφια. Μόλις ο πρώην πράκτορας ΦΡΑΝΚ ΜΟΟΥΖΕΣ (Μπρους Ουίλις) μαθαίνει ότι ο πρώην συνεργάτης του ΜΑΡΒΙΝ (Τζον Μάλκοβιτς) έχει σκοτωθεί, πηγαίνει με την αγαπημένη του ΣΑΡΑ (Μαίρη Λουίζ Πάρκερ) στην κηδεία και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος, καθώς μια σειρά από δολοφόνους, τρομοκράτες και κυβερνητικούς θα προσπαθήσουν να τους εξολοθρεύσουν. Στο πλευρό τους θα τρέξει η καλή φίλη ΒΙΚΤΩΡΙΑ (Έλεν Μίρεν) – πάντα γλυκύτατη και άσος στη σκοποβολή. ‘Ενα απολαυστικό παιχνίδι κατασκόπων θα τους ταξιδεύσει σε Παρίσι, Λονδίνο και Μόσχα, όπου θα διασταυρωθούν με την ΚΑΤΙΑ (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) – “ηλεκτρισμένο φλερτ” του Φρανκ από το παρελθόν- και με τον ΜΠΕΪΛΥ (Άντονι Χόπκινς), έναν ιδιοφυή επιστήμονα και παλιό συνεργάτη του Φράνκ.

Σε αυτή την εντελώς διαφορετική συνέχεια της επιτυχημένης και ξεκαρδιστικής κωμωδίας δράσης, η κάμερα ακολουθεί τον συνταξιούχο μυστικό πράκτορα της CIA, Φράνκ Μόουζες (Γουίλις), ο οποίος επανασυνδέει τη φοβερή ομάδα των καλύτερων συνεργατών του για μια παγκόσμια προσπάθεια με σκοπό να εντοπίσουν μια αγνοούμενη φορητή πυρηνική συσκευή. Για να πετύχουν, θα πρέπει να επιβιώσουν από δολοφόνους, τρομοκράτες και κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους, οι οποίοι θέλουν όλοι να πάρουν στα χέρια του το σούπερ όπλο.

Η απίστευτη αυτή, υψηλών οκτανίων, αποστολή που “χτυπάει κόκκινο” με την ασταμάτητη δράση και το ακραίο χιούμορ των συντελεστών της, ταξιδεύει τον Φράνκ και την ξεχωριστή του “ομάδα”, στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Μόσχα. Από πόλη σε πόλη κι από χώρα σε χώρα, οι σχέσεις και οι καταστάσεις μπλέκουν τόσο απελπιστικά πολύ και εμπλουτίζονται με απρόσμενες εκπλήξεις και φανταστικές προσθήκες που προκαλούν εκρήξεις μεγατόνων και ανείπωτες ίντριγκες. Η ομάδα ωστόσο παραμένει πάντοτε ενωμένη.

Κυκλοφορεί σε Blu Ray και DVD από την Odeon

Δημοφιλέστερες