Spider Man Unlimited Volume N.2
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D11750
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 1999
  • Διάρκεια: 126'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Spiderman Unlimited Disc 1 Episode #1:
Διαφορετικοί Κόσμοι, Μέρος 1 (Worlds Apart, Part I)
Καταλαμβάνοντας και ληστεύοντας ένα διαστημόπλοιο, ο Spider-Man ξεκινά μια αποστολή για να σώσει τον Τζων Τζέιμσον και να αποκαταστήσει το όνομά του. Αιχμαλωτίζεται στην Αντι-Γη, έναν παράξενο πλανήτη που κυβερνάται από τους Ύψιστους Γενετιστές. Episode #2:
Διαφορετικοί Κόσμοι, Μέρος 2, (Worlds Apart, Part II)
Με τη βοήθεια του Τζων Τζέιμσον και μιας ομάδας η οποία μάχεται για την ελευθερία, ο Spider-Man αποδρά από τους απαγωγείς του, μόνο για να φτάσει τα Κτηνοειδή, μια φυλή ανθρωπόμορφων ζώων, και τους θάνασιμος εχρθούς Βένομ και Κάρνατζ.
Episode #3:
Eκεί που φωλιάζει ο διάβολος (Where Evil Nests)
Ο Πίτερ Πάρκερ γίνεται φίλος με την καινούρια του σπιτονοικοκυρά στον πλανήτη Αντι-Γη. Η απαγωγή του γιού της από τους Βένομ και Κάρνατζ οδηγεί σε μια απίθανη συμμαχία μεταξύ του Spider-Man και του Γκρην Γκόμπλιν.
Episode #4:
Θανάσιμες Επιλογές, (Deadly Choices) Η κλοπή ενός θανατηφόρου πυρηνικού εργαστηριακού δείγματος αναγκάζει τους ανθρώπινους επαναστάτες και τα Κτηνοειδή να συνεργαστούν με τον Spider-Man. Είναι μια μάχη ενάντια στο χρόνο με σκοπό να μη καεί η πόλη και γίνει θρύψαλα.

Episode #5:
Ατσάλινη Κρύα Καρδιά (Steel Cold Heart)
Όταν ένα από τα ρομπότ των Ύψιστων Γενετιστών δείνχει τα συναισθήματά του, ο Spider-Man το σώζει από το σωρό των απορριμάτων. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα καθώς εγκλωβίζεται σε έναν πόλεμο μεταξύ των ανθρώπινων επαναστατών και των Κτηνοειδών. Episode #6: O μισθοφόρος Χάντερ H μυστική ταυτότητα του Spider-Man απειλείται όταν ένας επαγγελματίας ανθρωπόμορφος μισθοφόρος, ο Χάντερ, προσλαμβάνεται για να τον σώσει.

Episode #7:
Στενχωρημένος Γύπας (Cry Vulture)
Μετά από την απαγωγή ενός ανθρώπου για εργαστηριακά πειράματα, ο Spider –Man σπεύδει να σώσει το θύμα αλλά στο δόμο του μπαίνει ο Γύπας. Spiderman Unlimited Disc 2 Episode #8:
Συνάντηση κάτω από το φως του φεγγαριού (Ill Met by Moonlight)
Οι ανθρώπινοι επαναστάτες ζητούν από τον Spider-Man βοήθεια για να κλείσουν έναν ραδιοενεργό σταθμό, ο οποίος προκαλεί σύγκρουση με το σοκαριστικό Ελέκτρο και τα alter-ego του Τζων Τζέιμσον, τον Μαν-Γούλφ.
Episode #9:
Διατήρηση
Ο Spider-Man συνεργάζεται με τον Green Goblin για να εντοπίσει το διαστημόπλοιό του και να γυρίσει σπίτι, μόνο για να τον απαγάγουν οι High Evolutionary και να ανακαλύψει ένα τρομερό μυστικό. Episode #10:
Ζητήματα Καρδιάς (Matters of the Heart)
Ένας ανθρώπινος επαναστάτης ψάχνει να βρει το χαμένο – εδώ και χρόνια – αδερφό του, οδηγώντας τον Spider-Man στην απόλυτη προδοσία .

Episode #11:
Το νούμερο ένα είναι ο πιο μοναχικός αριθμός (One is the Loneliest Number)
Η επίθεση των Κτηνοειδών στον Βένομ με αποτέλεσμα να χωριστεί από το ταίρι του, είναι μια σοβαρή πρόκληση για τον Spider-Man. Ο Έντι Μπροκ θα πεθάνει ή οι εξφενδονισμοί θα ξαναδημιουργήσουν τον πιο σκληρό εχθρό του;
Episode #12:
Οι αμαρτίες των πατεράδων μας (The Sins of Our Fathers)
Όταν η Kάρεν Ο΄Μάλευ απαγάγεται από τα Κτηνοειδή, ο Spider-Man εισβάλλει στο κάστρο του Γουάνταγκορ για να τη σώσει. Δεν είναι όμως όλα όπως φαίνονται, καθώς τα πράγματα περνάνε σε προσωπικό επίπεδο με τους Ύψιστες Γενετιστές.
Episode #13:
Απελευθερώστε το πεπρωμένο (Destiny Unleashed)
Είναι το τέλος του παιχνιδιού καθώς οι Ύψιστες Γενετιστές εξαπολύουν μια τρομοκατική κυριαρχία ενάντια στους ανθρώπινους επαναστάτες. Η καταστροφή του πλανήτη Αντι-Γη πλησιάζει καθώς ο Spider-Man έρχεται αντιμέτωπος με μια επίθεση από τον Βένομ και τον Κάρνατζ.

Δημοφιλέστερες