Αγωνες Πεινας / The Hunger Games
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σου
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ!!!

Από τα ερείπια της Βορείου Αμερικής έχει αναδυθεί μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από 12 επαρχίες του έθνους Πάνεμ. Η Κάπιτολ, σκληρή και αμείλικτη, αναγκάζει τις επαρχίες της να στέλνουν κάθε χρόνο ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 12 έως 18 ετών, όπου θα λάβουν μέρος στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση.

Τα 24 παιδιά, που ονομάζονται «Φόροι Υποτέλειας», φυλακίζονται σε μια αχανή υπαίθρια αρένα για ένα διάστημα μερικών εβδομάδων με σκοπό να πολεμήσουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου. Ο τελευταίος που θα επιβιώσει είναι ο νικητής. Για την 16χρονη Κάτνις Έβερντιν, η απόφασή της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες, δε διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη!!!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Η Tριλογία ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ της Σούζαν Κόλλινς, σε εξαιρετική μετάφραση της Πηνελόπης Τριαδά, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις και αποτελείται από τα βιβλία: PLATYPUS

Δημοφιλέστερες