Η Πρωτη Αποκαλυψη / Cinema Verite
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Όταν η πραγματικότητα έγινε διασκέδαση, όλα άλλαξαν…
Από τους πασίγνωστους σκηνοθέτες Σάρι Σπρίνγκερ Mπέργκμαν και Ρόμπερτ Πουλτσίνι (American Splendor), το Cinema Verite είναι η εκπληκτική, πίσω από τις κάμερες ιστορία του Μια Αμερικάνικη Οικογένεια, του επαναστατικού ντοκιμαντέρ του καναλιού PBS τη δεκαετία του 1970, το οποίο ουσιαστικά παρουσίασε ένα νέο είδος τηλεόρασης – τα ριάλιτι σόου.

Οι Πατ και Μπιλ Λάουντ (Νταιάν Λέιν και Τιμ Ρόμπινς) προσεγγίζονται από τον τηλεοπτικό παραγωγό Κρεγκ Γκίλμπερτ (Τζέιμς Γκαντολφίνι) για να γράψουν τηλεοπτική ιστορία – δηλαδή να γίνουν η πρώτη οικογένεια που θα επιτρέψουν να τοποθετηθούν κάμερες στο σπίτι τους και να εκπέμπεται η ιδιωτική τους ζωή σε αληθινό χρόνο.

Σύντομα, οι κάμερες αποκαλύπτουν βαθιά οικογενειακά θέματα, που περιστρέφονται γύρω από τον γάμο, τα παιδιά αλλά και τις αυξανόμενες φιλοδοξίες του μεγαλύτερου υιού της οικογένειας Λανς (Τόμας Ντέκερ). Επίσης, αποκαλύπτονται ηθικές διαμάχες που υπάρχουν ανάμεσα στον Γκίλμπερτ και τους συμπαραγωγούς της σειράς (Πάτρικ Φιούτζιτ, Σάνα Κόλινς) καθώς ξετυλίγεται ένα νέο συγκλονιστικό και αχαρτογράφητο ταξίδι του οποίου τις συνέπειες κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011



ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2012
Καλύτερης Ταινίας
Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου
Καλύτερου ‘Α Γυναικείου Ρόλου

Δημοφιλέστερες